1. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KİSAN A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

2. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

3. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

4. Makam Şoförü Aranmaktadır

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız PİA İŞ MAK.KİR.VE LOJ. HZ.GIDA İNŞ.TAH.İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü Aranmaktadır arayışımız bulunmaktadır.

5. Makam Şoförü

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alternatif Bank için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

6. Makam Şoförü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasçelik A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

7. Makam Şoförü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota Tsusho Turkey için İstanbul(Asya) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

8. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sinpaş Holding A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

9. Makam Şoförü

Icon Talent Management için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

10. Makam Şoförü

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Enplus Mağaza İşletmeciliği A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

11. Makam Şoförü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kirman Belazur Resort & Spa için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

12. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Harbiye İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

13. Makam Şoförü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız DERLÜKS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

14. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZ ER-KA İNŞ.TURZ.ELEKT.TAAH.TİC.VE SAN.AŞ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

15. Makam Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız AVRASYALI TEKNİK HİZMETLER TEMİZLİK İNŞAAT GIDA TURİZM SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

16. Makam Şoförü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

17. Makam Şoförü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

18. Makam Şoförü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

19. Makam Şoförü

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Platform Sağlık Hizmetleri ve Danışmanlık Organizasyon A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

20. Makam Şoförü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BLF OTOMOTİV SAN TİCARET A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

21. Makam Şoförü

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Okan Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

22. Makam Şoförü

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

23. Makam Şoförü

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Royal Küçük Ev Aletleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

24. Makam Şoförü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SarıBekir Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

25. Makam Şoförü

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sertrans Uluslararası Nakliyat ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.