1. Depo Sorumlusu - İzmir Urla Bamboo Avm

Madame Coco için İzmir bölgesinde Depo Sorumlusu - İzmir Urla Bamboo Avm arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Müdürü Reeder Manisa Salihli Luna Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü Reeder Manisa Salihli Luna Avm arayışımız bulunmaktadır.

3. Reeder Konya Enntepe Avm Mağaza Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reeder Konya Enntepe Avm Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Tıbbi Satış Temsilcisi-Karabük (Deneyimsiz)

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SANTA FARMA İLAÇ SAN.A.Ş. için Karabük bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Satış Temsilcisi-Karabük (Deneyimsiz) arayışımız bulunmaktadır.

5. Part Time Satış Danışmanı - Eskişehir Espark Avm

Dagi için Eskişehir bölgesinde Part Time Satış Danışmanı - Eskişehir Espark Avm arayışımız bulunmaktadır.

6. Saha Satış Temsilcisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FTD LOJİSTİK KARGO SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Temsilcisi

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kamil Özen Billuriye için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Temsilcisi

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAYA İTHALAT VE İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Sosyal Medya Müşteri Temsilcisi

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız sibel iğci estetik ve güzellik merkezi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Müdür Yardımcısı - Galataport Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Galataport Avm arayışımız bulunmaktadır.

11. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Shaya Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

12. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Remarketing)

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilginet Akademi İletişim ve Eğitim Hiz Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Remarketing) arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı Part Time (Van Mall Avm)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECROU MAĞAZACILIK A.Ş. için Van bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Satış Danışmanı Part Time (Van Mall Avm) arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Temsilcisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özçete Oto. İnş.San Ve Tic Aş için İstanbul(Avr.) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Temsilcisi- Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi- Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

17. İst. Maslak Şube-Kobi Bank. Müşteri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şekerbank için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İst. Maslak Şube-Kobi Bank. Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm arayışımız bulunmaktadır.

19. Mağaza Satış Temsilcisi

Chima Tekstil (Sin Tekstil) için Ankara +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

21. Kurumsal Satış Temsilcisi

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polar Araştırma Teknoloji A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Temsilcisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DELTA OTO AKSAMI SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Lena Telekomünikasyon için Ankara bölgesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM

Madame Coco için Kahramanmaraş bölgesinde Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM arayışımız bulunmaktadır.

25. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.