1. Research and Development Manager

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wyser için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Research and Development Manager arayışımız bulunmaktadır.

2. Customer Experience Specialist–Rollrockers

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ROLL ROCKERS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Experience Specialist–Rollrockers arayışımız bulunmaktadır.

3. Refractory Design Engineer

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Refractory Design Engineer arayışımız bulunmaktadır.

4. Part Time Satış Danışmanı - İzmit 41 Burda

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - İzmit 41 Burda arayışımız …

5. Görsel Düzenleme Uzmanı (Part Time)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız UKİ için Trabzon +11 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Görsel Düzenleme Uzmanı (Part Time) arayışımız bulunmaktadır.

6. Part Time Satış Danışmanı -Halkalı Basın Ekspres

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı -Halkalı Basın Ekspres arayışımız bulunmaktadır.

7. Yiyecek İçecek Ekip Üyesi (Full) - IKEA Bayrampaşa

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yiyecek İçecek Ekip Üyesi (Full) - IKEA Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Temsilcisi (Pil Akü Batarya)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAPAR ENERJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi (Pil Akü Batarya) arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Temsilcisi / Macfit Akyaka Park

MACFit için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Temsilcisi / Macfit Akyaka Park arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Temsilcisi / Macfit Akyaka Park

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARS SPORTİF TESİSLER İŞLETMECİLİĞİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi / Macfit Akyaka Park arayışımız bulunmaktadır.

11. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız CCNET İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Web Tasarım Uzmanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız TASC MEDYA GRUP ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +28 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Web Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Elektronik Mühendisi

MDGRUP ELEKTRİK için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Hasta İlişkileri - Banko Personeli - Regen

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGEN ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta İlişkileri - Banko Personeli - Regen arayışımız …

15. Saha-Satış Uzman Yardımcısı

Oto Kiralama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zeplin Turizm Taşımacılık Yatırım Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha-Satış Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

16. Yazılım Test Mühendisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERİK TEKNOLOJİ LABORATUVARLARI ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Test Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Proje Müdürü

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTEGRE PROJE YÖNETİM DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK TİC.A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Avukat

Terminal yapı için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Avukat arayışımız bulunmaktadır.

19. Depo Sevkiyat Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÜNLÜ TEKNİK RULMAN TİC. VE SAN. A.Ş için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız …

20. Saha Mimarı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTEGRE PROJE YÖNETİM DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK TİC.A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Danışmanı (Work & Travel Programı)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız STUDYZONE YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Work & Travel Programı) arayışımız bulunmaktadır.

22. Teknik Ofis Müdürü Yardımcısı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Müdürü Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

23. Bölge Satış Uzmanı

ROYAL FORKLİFT A.Ş. için İstanbul (Tümü) +8 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Tekniker

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tekniker arayışımız bulunmaktadır.

25. Zincir Mağazalar Satış Müdürü

OĞUZ GIDA SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zincir Mağazalar Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.