1. Mağaza Müdürü - In Street Kayseri

FLO Mağazacılık için Kayseri bölgesinde Mağaza Müdürü - In Street Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

2. Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street Kayseri

FLO Mağazacılık için Kayseri bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı - In Street Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

3. Service Technician - Kayseri

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nordex Enerji A.Ş için Kayseri bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Technician - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanları - Forum İstanbul AVM

MANGO için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanları - Forum İstanbul AVM arayışımız bulunmaktadır.

5. Part Time Satış Danışmanları - İzmir Forum AVM

MANGO için İzmir bölgesinde Part Time Satış Danışmanları - İzmir Forum AVM arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Müdür Yardımcısı ( Marmara Forum )

Puma için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı ( Marmara Forum ) arayışımız bulunmaktadır.

7. Dönemsel Full Time Satış Danışmanı - Mersin Forum Avm

Dagi için Mersin bölgesinde Dönemsel Full Time Satış Danışmanı - Mersin Forum Avm arayışımız bulunmaktadır.

8. Full Time Satış Danışmanı Mersin Forum Avm

Dagi için Mersin bölgesinde Full Time Satış Danışmanı Mersin Forum Avm arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Müdür Yardımcısı - Marmara Forum Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Marmara Forum Avm arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Danışmanı(Forum İstanbul)

Gami Giyim Carter's | OshKosh için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı(Forum İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Müdürü - Marmara Forum Avm

Züccaciye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Marmara Forum Avm arayışımız bulunmaktadır.

12. English Digital News Editor For Daily Sabah

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkuvaz Medya Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak English Digital News Editor For Daily Sabah arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı- Jumbo Marmara Forum

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SAN A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Jumbo Marmara Forum arayışımız bulunmaktadır.

14. İstanbul Marmara Forum Avm - Satış Danışmanı

Greyder/Kavsan Ayakkabı için İstanbul Avrupa bölgesinde İstanbul Marmara Forum Avm - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı - Gaziantep Forum Avm

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için Gaziantep bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Satış Danışmanı - Gaziantep Forum Avm arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı - Forum İstanbul Avm

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Forum İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

17. Mağaza Satış Danışmanı - Mersin Forum Store

Mudo için Mersin bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı - Mersin Forum Store arayışımız bulunmaktadır.

18. Organizasyon Sorumlusu

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fier İnşaat Turizm Eğitim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. İngilizce Öğretmeni

Gogo Dil Eğitim Danışmanlık Tic San Ltd Şti için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grup Avenir için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Planlama Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arkopa Ahşap Panel San. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Planlama Şefi

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arkopa Ahşap Panel San. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Şefi arayışımız bulunmaktadır.

23. Üretim Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilka Otomatik Kapı Sistemleri Loj. İnş. San. ve için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Bakım Onarım Mühendisi

Has çelik ve Halat San. Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız İsotlar Grup için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.