1. Çorlu Şehitler Bulvarı Kasap Personeli

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çorlu Şehitler Bulvarı Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Marmaraereğlisi Migros Kasap Personeli

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marmaraereğlisi Migros Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Kundenbetreuung Inbound (Izmir)

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız M Plus için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kundenbetreuung Inbound (Izmir) arayışımız bulunmaktadır.

4. Kasap - Şirinevler

Çetinkaya için İstanbul Avrupa bölgesinde Kasap - Şirinevler arayışımız bulunmaktadır.

5. Kasap

Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kim Market için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap arayışımız bulunmaktadır.

6. Kasap

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEYZHAYVANCILIK TARIM GIDA SAN VE TİC AŞ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap arayışımız bulunmaktadır.

7. Kasap

Muharrem Pehlivanoğlu A.Ş. için İzmir, Balıkesir, Manisa bölgesinde Kasap arayışımız bulunmaktadır.

8. Recruiter / Almanca Bilen İşe Alım Uzmanı - Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Recruiter / Almanca Bilen İşe Alım Uzmanı - Izmir arayışımız bulunmaktadır.

9. Kasap

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap arayışımız bulunmaktadır.

10. Adapazarı Tansaş Gross Kasap Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Adapazarı Tansaş Gross Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Kasap Görevlisi

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZPAŞ MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Migros-Macrocenter Kasap (Avrupa)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Migros-Macrocenter Kasap (Avrupa) arayışımız bulunmaktadır.

13. Kasap

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yemekhane Yiyecek Ve İçeçek Hizmetleri Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap arayışımız bulunmaktadır.

14. Satis Aplikasyon Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satis Aplikasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Campus Responsible - Izmir

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Banvit A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Campus Responsible - Izmir arayışımız bulunmaktadır.

16. Kasap - 212 AVM

ANPA GROSS için İstanbul Avrupa bölgesinde Kasap - 212 AVM arayışımız bulunmaktadır.

17. Kasap Elemanı / Bornova (İzmir)

Tespo A.Ş. için İzmir bölgesinde Kasap Elemanı / Bornova (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

18. Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

19. Ankara Macrocenter Mağazaları -Kasap Personeli

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Macrocenter Mağazaları -Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

20. Kasap Chef - White Pepper

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap Chef - White Pepper arayışımız bulunmaktadır.

21. Flo İzmir Kasaba Outlet - Full Time Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için İzmir bölgesinde Flo İzmir Kasaba Outlet - Full Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Flo İzmir Kasaba Outlet - Part Time Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için İzmir bölgesinde Flo İzmir Kasaba Outlet - Part Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Macrocenter Kasap-Şarküteri-Meyve/Sebze Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİGROS TİCARET A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Macrocenter Kasap-Şarküteri-Meyve/Sebze Personeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Kasap

Başdaş Marketçilik için İzmir bölgesinde Kasap arayışımız bulunmaktadır.

25. Receptionist

Swissôtel Büyük Efes, Izmir için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Receptionist arayışımız bulunmaktadır.