1. Kayseri Forum Satış Danışmanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kiğılı Giyim Tic.A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kayseri Forum Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Part Time Satış Danışmanı - İzmit 41 Burda

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - İzmit 41 Burda arayışımız …

3. Satış Danışmanı ( Kocaeli 41 Burda Avm)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( Kocaeli 41 Burda Avm) arayışımız bulunmaktadır.

4. Üretim Teknik Uzmanı-Mardin Merkez

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Taha Giyim San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Teknik Uzmanı-Mardin Merkez arayışımız bulunmaktadır.

5. Yazılım Geliştirme Uzmanı

HARPUT HOLDİNG için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Şoför / Sürücü

Ecza Depoları ve Eczaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız S.S.BURSA ECZ ÜRE.TEMİN VE DAĞ KOOP BURSA ECZA KOOP. için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şoför / Sürücü arayışımız bulunmaktadır.

7. Tele-Satış Yöneticisi / Yönetmeni

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilginet Akademi İletişim ve Eğitim Hiz Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tele-Satış Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

8. İnsan Kaynakları Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Proje Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HÜNER KRİKO LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Üretim İşçisi

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız P.M.S. METAL PROFİL ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim İşçisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Jakar Desinatörü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NİP TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Jakar Desinatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Antalya Bölge Satış Yöneticisi

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bunzl Bursa Pazarı için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Antalya Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış ve İş Geliştirme Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız İBRAŞ KAUÇUK OTO YAN. SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve İş Geliştirme Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Bakım Mühendisi

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAPLANLAR SOĞUTMA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı (Korupark AVM)

BLUEMINT MAĞAZACILIK A.Ş. için Bursa bölgesinde Satış Danışmanı (Korupark AVM) arayışımız bulunmaktadır.

16. Mağaza Müdürü (Korupark AVM)

BLUEMINT MAĞAZACILIK A.Ş. için Bursa bölgesinde Mağaza Müdürü (Korupark AVM) arayışımız bulunmaktadır.

17. Bölge Satış Müdürü

OĞUZ GIDA SAN. ve TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Kontrol Elemanı

INDEC End.Renk Üretimi ve Pls.Boyama Sistemleri Sa için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı - Midtown Avm

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bluemint Mağazacılık A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Midtown Avm arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Bakım Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dilek Çorap Tekstil Giyim San. Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

21. Flutter Mobil Uygulama Geliştiricisi

Applox Dijital Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Flutter Mobil Uygulama Geliştiricisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Bebekolog /Part Satış Danışmanı -İnegöl Avm

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Bursa bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog /Part Satış Danışmanı -İnegöl Avm arayışımız bulunmaktadır.

23. Genel Muhasebe Uzman Yardımcısı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIRIM TUZ KİMYA SAN.TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. İndirme/yükleme Kuryesi

Aras Kargo için Bursa bölgesinde İndirme/yükleme Kuryesi arayışımız bulunmaktadır.

25. Ürün Yönetim ve Alokasyon Uzmanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUĞBA DERİ VE KONFEKSİYON ÜRÜNLERİ İMALAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Yönetim ve Alokasyon Uzmanı …