1. Part Time Satış Danışmanı - Çerkezköy

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için Tekirdağ bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Çerkezköy arayışımız bulunmaktadır.

2. Saha Satış Sorumlusu

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Full Time Satış Danışmanı - Ankara

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adil Işık Group için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Full Time Satış Danışmanı - Ankara arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Satış Danışmanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız BRANDLAND için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Müşteri Danışmanı- Ramsey | Laleli

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramsey-Kip için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Danışmanı- Ramsey | Laleli arayışımız bulunmaktadır.

6. Sevkiyat Sorumlusu

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Tasarım Asistanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kinzi Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Part Time Satış Danışmanı - Edirne Erasta Avm

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için Edirne bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Edirne Erasta Avm arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Uzmanı

Ateş giyim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Depo Elemanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Depo Elemanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı (Hilltown AVM Maltepe)

Gami Giyim Carter's | OshKosh için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı (Hilltown AVM Maltepe) arayışımız bulunmaktadır.

13. Üretim Operatörü

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. Mağaza Müdürü - İstanbul Anadolu Yakası

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - İstanbul Anadolu Yakası arayışımız bulunmaktadır.

15. Mağaza Müdür Yardımcısı- İstanbul Anadolu Yakası

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı- İstanbul Anadolu Yakası arayışımız bulunmaktadır.

16. Mağaza Müdürü - Ceyhan Cadde

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Ceyhan Cadde arayışımız bulunmaktadır.

17. Mağaza Müdürü - İstanbul Avrupa Yakası

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - İstanbul Avrupa Yakası arayışımız bulunmaktadır.

18. Bakım Onarım Teknisyeni

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı(Forum İstanbul)

Gami Giyim Carter's | OshKosh için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı(Forum İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza İkinci Müdürü-İstanbul Anadolu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız İpekyol Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza İkinci Müdürü-İstanbul Anadolu arayışımız bulunmaktadır.

21. Mağaza Müdürü - Bursa

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mavi için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Bursa arayışımız bulunmaktadır.

22. Fit Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız İpekyol Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fit Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

23. Under Armour Vadi İstanbul - Kasiyer

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Perakende Satış Giyim ve Aksesuar Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Under Armour Vadi İstanbul - Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

24. Meydancı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Meydancı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Danışmanı - Vakko Outlet Starcity

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO Tekstil ve Hazır Giyim San. İşl. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Vakko Outlet Starcity arayışımız bulunmaktadır.