1. Lojistik Operasyon Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Terminal Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. İhracat Operasyon Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Petlas Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm arayışımız bulunmaktadır.

4. Akaryakıt ve Lpg Lojistik Sorumlusu

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALELİ BEST OİL PETROLCÜLÜK TİC.A.Ş için Kırıkkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt ve Lpg Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalite Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAVI Lojistik Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Vize Operasyon Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABH Turizm Temsilcilik ve Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vize Operasyon Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Depo Takım Lideri

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAVI Lojistik Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

8. Operasyon Uzman Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLY EXPRESS TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

9. İthalat İhracat Operasyon Uzmanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Varimed Medikal San ve Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Fon Operasyon Uzmanı

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız KIZILAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fon Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Depo ve Lojistik Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akay Plastik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Yurt Dışı Operasyon Sorumlusu

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAPPA TURİZM VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Lojistik Yöneticisi

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maxwill International için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Lojistik Uzman Yardımcısı

T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi için İstanbul Avrupa bölgesinde Lojistik Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Terminal Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. İstanbul Saha Operasyon Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız D724 için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Saha Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Finansal Raporlama Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yusen İnci Lojistik ve Ticaret A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finansal Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Lojistik Şefi

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şişecam için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Şefi arayışımız bulunmaktadır.

19. Lojistik Şefi (Uganda)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SUMMA Turizm Yatırımcılığı A.Ş için Uganda bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Şefi (Uganda) arayışımız bulunmaktadır.

20. Lojistik Şefi(Gabon)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SUMMA Turizm Yatırımcılığı A.Ş için Gabon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Şefi(Gabon) arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo Elemanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elmas Grup Lojistik için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Sorumlusu

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Yetkilisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Customer Service Specialist

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Service Specialist arayışımız bulunmaktadır.

25. Güvenlik Görevlisi

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Evolog Nakliyat ve Lojistik Hizm.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.