1. İş Makinaları Servis Teknisyeni (Türkiye Geneli)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARUBENİ DAĞITIM VE SERVİS A.Ş. için İstanbul (Tümü) +19 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Makinaları Servis Teknisyeni (Türkiye Geneli) …

2. Lazer Kesim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MATÇELİK MÜHENDİSLİK MUTFAK SAN.TİC.LTD.ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Lazer Kesim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yağmur Güvenlikli İskele Kiralama San. Tic. Ltd. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. CNC Lazer Kesim Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Velar Makine ve Kimya A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. CNC Lazer Kesim Operatörü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEHA METALURJİ METAL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. CNC Lazer Kesim Operatörü

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Lazer Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renkler Makina ve Yedek Parça San. Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Satis Aplikasyon Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satis Aplikasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Lazer Kesim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKSAN MUTFAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. Scania Gemi Makineleri Servis Personeli

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Margen Kara ve Deniz Makinaları Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Scania Gemi Makineleri Servis Personeli arayışımız …

11. Forklift Servis Teknisyeni (Mersin)

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Makliftsan İş Makinaları için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni (Mersin) arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Servis Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elitcare Lazer Tibbi Cihazlar Makina Savunma Kozmetik Dekrasyon İnşaat ithalat İhracat Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Pazarlama Mühendisi(Ges)

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Mühendisi(Ges) arayışımız bulunmaktadır.

14. Jungheinrich Stajyer

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Jungheinrich Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

15. Kredi Kontrol Stajyeri

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Kredi Kontrol Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Gazaltı Kaynakçısı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aymet plazma lazer çelik konstrüksiyon için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gazaltı Kaynakçısı arayışımız bulunmaktadır.

17. Satınalma Stajyeri

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Satınalma Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Jungheinrich Stajyeri

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Jungheinrich Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

19. Yazılım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hipomak Ambalaj Makinaları Sanayi Ve Ticaret Ltd. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. İnsan Kaynakları Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız NUKON LAZER MAKİNA METAL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Sonrası Hizmetler Uzmanı

Bisiklet ve Motosiklet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sonrası Hizmetler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Eğitim Uzmanı (İstanbul-Anadolu)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasel İş Makinaları San. Ve Tic. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Uzmanı (İstanbul-Anadolu) arayışımız bulunmaktadır.

23. Forklift Servis Teknisyeni (Kocaeli)

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Makliftsan İş Makinaları için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni (Kocaeli) arayışımız bulunmaktadır.

24. Forklift Servis Teknisyeni (Sakarya)

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Makliftsan İş Makinaları için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Servis Teknisyeni (Sakarya) arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Kontrol Mühendisi

Göker İş Makinaları San.Tic.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.