1. Mobilya Üretim ve Mobilya Montaj Ustası

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gonna Mühendislik ve Tasarım Makina San. Tic.Ltd.Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobilya Üretim ve Mobilya Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Danışmanı- Doğtaş Sultançiftliği

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı- Doğtaş Sultançiftliği arayışımız bulunmaktadır.

3. Yetkili Servis Teknisyeni

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetkili Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Sorumlusu

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Demsaş Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Yetkili Servis Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetkili Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Kıdemli Ahşap Proje Mühendisi

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mirage Mobilya & Dekorasyon için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Ahşap Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Mobilya Ustası

Metamar Mermer Granit A.Ş. için Isparta bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobilya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız FNF MOBILYA EV DEKORASYON TICARET LIMITED SIRKETI için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Aile Şoförü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Tur. İnş. San. Tic A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aile Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Müdürü

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız GABBA KOLTUK TEKSTİL MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. İhracat Satış Uzmanı

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOZTAŞ PREMİUM MOBİLYA LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İç Mimar (Satış Departmanı)

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDEAL İÇ TASARIM PROJE TİCARET VE SANAYİLTD.ŞTİ. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar (Satış Departmanı) arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuzey Otomotiv Ve Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tulukcell Teknoloji A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Üretim Planlama Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arves Mobilya İç Dış Ticaret Ltd. Şti. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Görsel Sunum ve İç Mekan Tasarım Müdürü

Ofis Mbl Mobilya San.Tic.Ltd.Şti için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Görsel Sunum ve İç Mekan Tasarım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

17. Endüstriyel Tasarımcı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENMAR YAPI ÜRÜNLERİ DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstriyel Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

18. Satın Alma Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENMAR YAPI ÜRÜNLERİ DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Mağaza Satış Yöneticisi / Yönetmeni

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAHDA MOBİLYA İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Şİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

20. İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi- Kayseri

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Grup için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi- Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız IRAK PLASTİK SAN. VETİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Dış Ticaret Uzmanı

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİANOS MOBİLYA A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Müşteri Hizmetleri Müdürü

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kervan Tekstil San. ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Sorumlusu

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYKENT MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Eğitim Teknolojileri Kıdemli Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Grup için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Teknolojileri Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.