1. Sürücü Kurye- İstanbul - Silivri (Çantaköy)

MNG Kargo için Tekirdağ bölgesinde Sürücü Kurye- İstanbul - Silivri (Çantaköy) arayışımız bulunmaktadır.

2. Sürücü Kurye (Eskişehir)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sürücü Kurye (Eskişehir) arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Temsilcisi (Silivri)

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mondelez International için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi (Silivri) arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı (İstanbul Silivri Cadde)

Rossmann için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (İstanbul Silivri Cadde) arayışımız bulunmaktadır.

5. Sürücü Kurye- Çerkezköy

MNG Kargo için Tekirdağ bölgesinde Sürücü Kurye- Çerkezköy arayışımız bulunmaktadır.

6. Kurye - Tekirdağ/ Çorlu

MNG Kargo için Tekirdağ bölgesinde Kurye - Tekirdağ/ Çorlu arayışımız bulunmaktadır.

7. Sürücü Kurye- Isparta

MNG Kargo için Isparta bölgesinde Sürücü Kurye- Isparta arayışımız bulunmaktadır.

8. Kurye-İnegöl

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye-İnegöl arayışımız bulunmaktadır.

9. Kurye - İstanbul / Avcılar

MNG Kargo için İstanbul Avrupa bölgesinde Kurye - İstanbul / Avcılar arayışımız bulunmaktadır.

10. Kurye-Dağıtım Elemanı/Kestel

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurye-Dağıtım Elemanı/Kestel arayışımız bulunmaktadır.

11. Mekanik & Elektrik Teknisyeni - Silivri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik & Elektrik Teknisyeni - Silivri arayışımız bulunmaktadır.

12. Sürücü Kurye- Kayseri

MNG Kargo için Kayseri bölgesinde Sürücü Kurye- Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

13. Sürücü Kurye- Niğde

MNG Kargo için Niğde bölgesinde Sürücü Kurye- Niğde arayışımız bulunmaktadır.

14. Kargo Şube Görevlisi (Antalya/Manavgat)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Şube Görevlisi (Antalya/Manavgat) arayışımız bulunmaktadır.

15. Bölge İnsan Kaynakları Uzmanı (Akdeniz)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge İnsan Kaynakları Uzmanı (Akdeniz) arayışımız bulunmaktadır.

16. Vodafone Satış Profesyonelleri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone İstanbul Silivri Kırmızı Bilgisayar Mağazası için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Satış Profesyonelleri arayışımız bulunmaktadır.

17. Şube Müdürü / Aydın

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü / Aydın arayışımız bulunmaktadır.

18. Yatırımlar Sorumlusu (İnşaat/Makina Teknikeri)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırımlar Sorumlusu (İnşaat/Makina Teknikeri) arayışımız bulunmaktadır.

19. Şube Müdürü - Kayseri

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

20. Yaşar Şube Şube Yöneticisi

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yaşar Şube Şube Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Eskisanayi Acente Yöneticisi

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eskisanayi Acente Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Eskisanayi Acente Yöneticisi

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eskisanayi Acente Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Veri Giriş Elemanı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Azim Kargo için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veri Giriş Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Kıdemli Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kargo Şube Sorumlusu (İstanbul/Beyoğlu)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız HepsiJet için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Şube Sorumlusu (İstanbul/Beyoğlu) arayışımız bulunmaktadır.