1. Kundenbetreuer (M/W/D) 100% Homeoffice

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Conduent için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kundenbetreuer (M/W/D) 100% Homeoffice arayışımız bulunmaktadır.

2. Kundenbetreuer (M/W/D) 100% Homeoffice

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Conduent için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kundenbetreuer (M/W/D) 100% Homeoffice arayışımız bulunmaktadır.

3. Homeoffice Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Homeoffice Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Deutschsprachige Kundenbetreuer(M/W)

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konecta Teknoloji ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) +13 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Deutschsprachige Kundenbetreuer(M/W) arayışımız bulunmaktadır.

5. Telemarketing Müşteri Temsilcisi (Homeoffice)

Güvenlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pronet Güvenlik Hizmetleri için İstanbul (Tümü) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Telemarketing Müşteri Temsilcisi (Homeoffice) arayışımız bulunmaktadır.

6. Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi (Homeoffice)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi (Homeoffice) arayışımız bulunmaktadır.

7. Customer Advisor English – Homeoffice

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Advisor English – Homeoffice arayışımız bulunmaktadır.

8. Çağrı Merkezi Müşteri Danışmanı/Arapça-Homeoffice

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Danışmanı/Arapça-Homeoffice arayışımız bulunmaktadır.

9. Online Buchhalter/İn (Homeoffice)

Homewise Turkey Bina Yönetimi A.S. için İstanbul (Tümü) +75 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Buchhalter/İn (Homeoffice) arayışımız bulunmaktadır.

10. Homeoffice Müşteri Danışmanı

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Homeoffice Müşteri Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Backoffice / Kundenbetreuung (Almanca-Homeoffice)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ascatu GmbH için İstanbul (Tümü) +47 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Backoffice / Kundenbetreuung (Almanca-Homeoffice) arayışımız bulunmaktadır.

12. Kundendienstmitarbeiter Deutsch – Homeoffice

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kundendienstmitarbeiter Deutsch – Homeoffice arayışımız bulunmaktadır.

13. Müşteri Temsilcisi Almanca – Homeoffice

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi Almanca – Homeoffice arayışımız bulunmaktadır.

14. Müşteri Temsilcisi Flemenkçe – Homeoffice

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi Flemenkçe – Homeoffice arayışımız bulunmaktadır.

15. Müşteri Temsilcisi İngilizce – Homeoffice

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi İngilizce – Homeoffice arayışımız bulunmaktadır.

16. Çağrı Merkezi Homeoffice Müşteri Danışmanı/Ankara

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Homeoffice Müşteri Danışmanı/Ankara arayışımız bulunmaktadır.

17. Telemarketing Müşteri Temsilcisi (Homeoffice)

Güvenlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pronet Güvenlik Hizmetleri için İstanbul (Tümü) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Telemarketing Müşteri Temsilcisi (Homeoffice) arayışımız bulunmaktadır.

18. Müşteri Temsilcisi Fransızca – Homeoffice

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi Fransızca – Homeoffice arayışımız bulunmaktadır.

19. Conseiller Clientèle Français – Homeoffice

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Conseiller Clientèle Français – Homeoffice arayışımız bulunmaktadır.