1. Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı

SUPERCELL BİLİŞİM HİZMETLERİ için Ankara bölgesinde Turkcell Superonlıne - Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Satın Alma Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sarkuysan A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Uzmanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız TM EMİN YAPI TLD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Üretim Planlama Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİSA ENDÜSTRİ ANONİM ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız NİĞ TAŞ ANONİM ŞİRKETİ için Niğde bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. İngilizce Bilen İşe Alım Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İngilizce Bilen İşe Alım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Kıdemli Yazılım Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Yazılım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEMAG MÜHENDİSLİK MAK. SAN. LTD. ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Araştırma Geliştirme / Arge Uzman Yardımcısı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sweeto için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

10. Finans Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKINAL SENTETİK TEKSTİL SAN.VE TİC.A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İnsan Kaynakları Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TW Bilgi ve İletişim Hizm. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Teknik Satış Uzmanı

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAZERA TOHUMCULUK VE TİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Teknik Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MELEKOĞLU PROJE ELEKTRİK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güreller Dayanıklı Tüketim Mall. Paz. ve Tic. Ltd için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Ön Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAR UNLU MAMÜLLERİ GIDA ÜRETİM LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Muhasebe Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKOSMART ENERJİ VE ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Yazılım Destek Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yazılım Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Uzmanı

Yönetim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız GELİŞİM GÜVENLİK DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Bilgi Teknolojileri Sistem Destek Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntra Bilişim A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Sistem Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Finans Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vem İlaç San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Bayi Satış Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEWTECH TEKNOLOJI için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bayi Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Uzmanı/Uzman Yardımcısı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı/Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

23. Wow Satış Uzmanı (Antalya)

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Würth Sanayi Ürünleri Ticaret Limited Şirketi için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Wow Satış Uzmanı (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

24. Sosyal Medya Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Genel Muhasebe Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEYER GROUP için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.