1. Çağrı Merkezi Kozmetik Satış Danışmanı Levent Loft

Secret Age Kozmetik için İstanbul Avrupa bölgesinde Çağrı Merkezi Kozmetik Satış Danışmanı Levent Loft arayışımız bulunmaktadır.

2. İhracat Satış Uzman Yardımcısı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sora Kozmetik San.Tic.AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı - Samsun

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naturel Kozmetik Tic. A.Ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Samsun arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Temsilcisi (Silivri)

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mondelez International için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi (Silivri) arayışımız bulunmaktadır.

5. Training Speciaslist

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arcon Kozmetik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Training Speciaslist arayışımız bulunmaktadır.

6. İnsan Kaynakları Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Slimwell Kozmetik Medikal ve Sportif Ürünler AŞ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı - Ankara Atlantis Avm

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Naturel Kozmetik Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Ankara Atlantis Avm arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı (İstanbul Silivri Cadde)

Rossmann için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (İstanbul Silivri Cadde) arayışımız bulunmaktadır.

9. Güvenlik Görevlisi

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sora Kozmetik San.Tic.AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Depo Elemanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Farmasi Kozmetik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Pazarlama Elemanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız D&P PARFÜMÜM A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı Ankara Bilkent Center Avm

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Ankara Bilkent Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

13. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MISSHA için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı Akasya Avm

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Akasya Avm arayışımız bulunmaktadır.

15. Mağaza Satış Temsilcisi - Ankara / Tunalı

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için Ankara bölgesinde Mağaza Satış Temsilcisi - Ankara / Tunalı arayışımız bulunmaktadır.

16. Mağaza Müdürü

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GRP KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

17. Mağaza Güzellik Uzmanı - İstanbul İstinyepark Avm

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOSAN KOZMETİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Güzellik Uzmanı - İstanbul İstinyepark Avm arayışımız bulunmaktadır.

18. Flormar Mağaza Güzellik Uzmanı- Kuşadası

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOSAN KOZMETİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Flormar Mağaza Güzellik Uzmanı- Kuşadası arayışımız bulunmaktadır.

19. Mağaza Güzellik Uzmanı-Gaziantep Sankopark Avm

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOSAN KOZMETİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Güzellik Uzmanı-Gaziantep Sankopark Avm arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Temsilcisi

Yonca Kozmetik Mamulleri San. ve Tic. Ltd. Şti için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Operasyon Müdürü

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız AEROSOL VALF SANAYİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Teknik Servis Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elitcare Lazer Tibbi Cihazlar Makina Savunma Kozmetik Dekrasyon İnşaat ithalat İhracat Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Danışmanı İstanbul Şişli

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı İstanbul Şişli arayışımız bulunmaktadır.

24. Ön Muhasebe Görevlisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kozmatin Kozmetik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Kıdemli Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.