1. İtalyanca Bilen Back Offıce Hava Yolu Danışmanı

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde İtalyanca Bilen Back Offıce Hava Yolu Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Bagaj Personeli

Pamukkale Grup için İzmir bölgesinde Bagaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

4. Depo Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. için Ağrı bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

5. Teknik Personel

AQUA SU ARITIMI SAN. TİC. VE MÜHENDİSLİK A.Ş için İstanbul Anadolu bölgesinde Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

6. Teknik Personel

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

7. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Araç Kabul Personeli(Vimsa Otomotiv-Antalya)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Kabul Personeli(Vimsa Otomotiv-Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

9. Muhasebe ve Personel İşleri Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZKA İnşaat A.Ş. için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Personel İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Ambalaj Personeli

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambalaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. Satın Alma Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortana Elektronik Yazılım Taahhüt San. ve Tic. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

14. CNC Bakım Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adöksan Döküm Sanayi Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Bakım Personeli arayışımız bulunmaktadır.

15. Yardımcı Personel

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GAZİOSMANPAŞA HASTANESİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yardımcı Personel arayışımız bulunmaktadır.

16. Üretim Planlama Şefi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HİDROKON KONYA HİDROLİK MAKİNA SAN. ve TİC. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Şefi arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Personelleri - Bodrum Oasis AVM

MANGO için Muğla bölgesinde Depo Personelleri - Bodrum Oasis AVM arayışımız bulunmaktadır.

18. Kasa Personeli - Bodrum Oasis AVM

MANGO için Muğla bölgesinde Kasa Personeli - Bodrum Oasis AVM arayışımız bulunmaktadır.

19. Dış Ticaret Uzmanı

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız BUTKON ASANSÖR MÜHENDİSLİK İNŞAAT DOĞAL GAZ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Pazarlama Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Weilotech Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Mühendisi

Pamir Elektrik Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Kontrol Müdürü

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Danışmanı

profit kutu için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Üretim İşçisi

profit kutu için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim İşçisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Ön Muhasebe Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nükte Otomotiv için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.