1. Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Kocaeli 41 Burda Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

2. Araç Takip ve Teslimat Sorumlusu

Mengerler Kocaeli için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Takip ve Teslimat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Üretim Elemanı

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smart Led Aydınlatma için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kale Oto Radyatör San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Dizayn Ofis Mühendisi

ÖZYEP YAPI TEKNİK A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Genel Müdür Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Keramik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Kasiyer

Seramik - Porselen sektöründe faaliyet gösteren firmamız İmsa Dekorasyon için Kocaeli +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

8. Uzman Satış Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUHAMMED HASAN ÖZER için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzman Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Fitness Eğitmeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUHAMMED HASAN ÖZER için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fitness Eğitmeni arayışımız bulunmaktadır.

10. Elektrik Bakım Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Knauf İnş. ve Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İzmit Şube - Tarım Bankacılığı Portföy Yöneticisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şekerbank için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmit Şube - Tarım Bankacılığı Portföy Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Üretim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Knauf İnş. ve Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

13. Nakliye Operasyon Müdürü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız NHL Sağlık Lojistiği Hizmetleri A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nakliye Operasyon Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Ön Muhasebe Elemanı

QİS YAPI KİMYASALLARI için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Tır ve Tanker Şöförü

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PLASTİFAY KİMYA END.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tır ve Tanker Şöförü arayışımız bulunmaktadır.

16. İhracat Sorumlusu

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aerofa Aerosol Dolum San. Tic. Aş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Tarım İşleri Bölge Şefi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tarım İşleri Bölge Şefi arayışımız bulunmaktadır.

18. İş Güvenliği Yetkilisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu

UNİQUE TECH MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Güvenlik Operasyon Yöneticisi

Ekol Grup Güvenlik için Kocaeli bölgesinde Güvenlik Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Smart Start Sales (Slı)-Gebze

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Rexroth Otomasyon San.ve Tic.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Smart Start Sales (Slı)-Gebze arayışımız bulunmaktadır.

22. Otomasyon Mühendisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMEC MAKİNA TASARIMVE MÜHENDİSLİK LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Güvenlik Görevlisi (Fabrika Projesi)

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Görevlisi (Fabrika Projesi) arayışımız bulunmaktadır.

24. Videographer

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız APERA SAĞLIK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Videographer arayışımız bulunmaktadır.

25. Mekanik Bakım Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZF Sachs Süspansiyon Sistemleri San. ve Tic. A.S. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.