1. İst. Maslak Şube-Kobi Bank. Müşteri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şekerbank için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İst. Maslak Şube-Kobi Bank. Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Saha Satış Profesyoneli

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dugun.com için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Profesyoneli arayışımız bulunmaktadır.

3. Saha Sorumlusu

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Saha Satış Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALUMUR KLİMA ISITMA VE SOĞUTMA SİS. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. - A-TEC için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

5. Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. ve Tic. A.Ş için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Saha Satış Temsilcisi

GÖKPA İNŞ.MALZ.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Saha Teknisyeni/ Kocaeli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Teknisyeni/ Kocaeli arayışımız bulunmaktadır.

8. Saha Servis Teknisyeni

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

9. İstanbul Saha Operasyon Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız D724 için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Saha Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Akhisar Şubesi - Kobi Portföy Yöneticisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEB - Türk Ekonomi Bankası için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akhisar Şubesi - Kobi Portföy Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Karya Bodrum Şubesi - Kobi Portföy Yöneticisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEB - Türk Ekonomi Bankası için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karya Bodrum Şubesi - Kobi Portföy Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Saha Satış Uzmanı-Gaziantep

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

13. Saha Satış Uzmanı-Adana

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Adana arayışımız bulunmaktadır.

14. Saha Satış Sorumlusu(İnşaat Mühendisi)

Nova çimento hazır beton ve Agrega tic.san. ve ltd.şti. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Sorumlusu(İnşaat Mühendisi) arayışımız bulunmaktadır.

15. Saha Satış Uzmanı-Tekirdağ

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Tekirdağ arayışımız bulunmaktadır.

16. Saha Operasyonları Uzmanı - Çiğli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Çiğli arayışımız bulunmaktadır.

17. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

18. Victoria's Secret Mağaza Müdür Yardımcısı/Bornova

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria's Secret Mağaza Müdür Yardımcısı/Bornova arayışımız bulunmaktadır.

19. Victoria Secret Mağaza Müdürü / İstinyepark

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria Secret Mağaza Müdürü / İstinyepark arayışımız bulunmaktadır.

20. Starbucks Barista / Beşiktaş

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Beşiktaş arayışımız bulunmaktadır.

21. Starbucks Barista / Şişli

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Şişli arayışımız bulunmaktadır.

22. Starbucks Barista / Bursa

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Bursa arayışımız bulunmaktadır.

23. Starbucks Barista / Bayrampaşa

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

24. Üretim Yöneticisi

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

25. İnsan Kaynakları Müdürü

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Müdürü arayışımız bulunmaktadır.