1. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Havelsan Teknoloji Radar (HTR) için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Sosyal Medya Uzmanı

Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız NECİP OĞUZ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Sosyal Medya Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız HEK-YOL İNŞAAT TAAHHÜT ÜRETİM MADENCİLİK PETROL OTOMOTİV NAKLİYAT TURİZM GIDA SAN VE TİC AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız …

4. Sosyal Medya Reklam Uzmanı

Seyahat Acentaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İdeal Tur A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Reklam Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Sosyal Medya İçerik Uzmanı

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARDE KURUMSAL SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya İçerik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Sosyal Medya Yöneticisi

KAREKÖK EĞİTİM BASIN YAYIN TURİZM TİCARET LTD ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Sosyal Medya Uzmanı / Grafik Tasarımcısı

Allshape Estetik Klinik Sağlık A.Ş için İstanbul Avrupa bölgesinde Sosyal Medya Uzmanı / Grafik Tasarımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Sosyal Medya Danışmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öz Osmanlı Kuyumculuk için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Sosyal Medya VE Marketıng

Hair Hotel için İstanbul Avrupa bölgesinde Sosyal Medya VE Marketıng arayışımız bulunmaktadır.

10. Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı

CELAL KUL MUAYENESİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Serbest olarak çalışacak Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Sosyal Medya Uzmanı

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Bilgi Üniversitesi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Sosyal Medya Uzmanı

Firma Adı Gizli için İstanbul Anadolu bölgesinde Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Arama Motoru Optimizasyonu (Seo) Uzmanı

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Demirören Medya Grubu için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Arama Motoru Optimizasyonu (Seo) Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Pazarlama ve Medya İlişkileri Yöneticisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Norm Teknik Malzeme Ticaret İnşaat San.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama ve Medya İlişkileri Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Yayın Teknolojileri Takım Üyesi

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACUN MEDYA PRODÜKSİYON VE REKLAM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yayın Teknolojileri Takım Üyesi arayışımız bulunmaktadır.

16. English Digital News Editor For Daily Sabah

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkuvaz Medya Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak English Digital News Editor For Daily Sabah arayışımız bulunmaktadır.

17. Grafik Tasarımcı

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEG İLETİŞİM MEDYA ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

18. Çağrı Temsilcisi

Marinel Medya Reklam Prodüksüyon Hizmetleri Ltd Şti. için İstanbul Avrupa bölgesinde Çağrı Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Pendik (Cadde) - Cep Telefonu Satış Danışmanı

BRF Medya Reklam için İstanbul Anadolu bölgesinde Pendik (Cadde) - Cep Telefonu Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Yönetici Asistanı

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üs Yapım İletişim Dan. Org. Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Sorumlusu

Kağıt ve Selüloz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medya Kağıtçılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Complience Manager

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saran Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Complience Manager arayışımız bulunmaktadır.

23. Financial Controller

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Financial Controller arayışımız bulunmaktadır.

24. Teknik Kalite Kontrol Operatörü (Uzman Yardımcısı)

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Kalite Kontrol Operatörü (Uzman Yardımcısı) arayışımız bulunmaktadır.

25. Almanca Tercüman (6 Ay Sözleşmeli)

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Tercüman (6 Ay Sözleşmeli) arayışımız bulunmaktadır.