1. Cep Telefonu Tamir Teknisyeni

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Remalab Teknoloji için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cep Telefonu Tamir Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Keçiören - Çankaya -Cep Telefonu Satış Danışmanı

BRF Medya Reklam için Ankara bölgesinde Keçiören - Çankaya -Cep Telefonu Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. İzmit - Cep Telefonu Satış Danışmanı

BRF Medya Reklam için Kocaeli bölgesinde İzmit - Cep Telefonu Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Bölge Sistem Destek Uzmanı-İzmir

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Sistem Destek Uzmanı-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

5. Bölge Operasyon Uzman Yardımcısı-İzmir

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Operasyon Uzman Yardımcısı-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

6. Ön Muhasebe Elemanı

Tüketici Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SÖZ ÜRETIM PAZARLAMA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKET için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Bölge Mali İşler Uzman Yardımcısı-İzmir

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Mali İşler Uzman Yardımcısı-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

8. Dış Ticaret Elemanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız INNOCAP PLASTIK AMBALAJ SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız FNF MOBILYA EV DEKORASYON TICARET LIMITED SIRKETI için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Barmen / Barmaid

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYKAÇ OTELCILIK VE TURIZM TICARET ANONIM SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barmen / Barmaid arayışımız bulunmaktadır.

11. Restoran Müdürü Makarnam Antalya Özdilek Park

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKARNAM RESTAURANT ISLETMELERI ANONIM SIRKETI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restoran Müdürü Makarnam Antalya Özdilek Park arayışımız bulunmaktadır.

12. Kanal Yönetimi Uzman Yardımcısı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kanal Yönetimi Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

13. Android Yazılım Geliştirme Uzmanı

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Android Yazılım Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Restoran Müdürü - İstanbul Anadolu Yakası Makarnam

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKARNAM RESTAURANT ISLETMELERI ANONIM SIRKETI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restoran Müdürü - İstanbul Anadolu Yakası Makarnam arayışımız bulunmaktadır.

15. CMM Operatörü

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MPT TEKNOLOJI ÜRETIM SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKET için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CMM Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. Bölge Sistem Destek Uzmanı-Denizli

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Sistem Destek Uzmanı-Denizli arayışımız bulunmaktadır.

17. Bölge İdari İşler Uzmanı-Denizli

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge İdari İşler Uzmanı-Denizli arayışımız bulunmaktadır.

18. Teknik Şef

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZEKNER HOLDING ANONIM SIRKETI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Şef arayışımız bulunmaktadır.

19. Tesviye Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MPT TEKNOLOJI ÜRETIM SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKET için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tesviye Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Tahribatsız Muayene İnspektörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC IÇTAS ENDÜSTRIYEL BORU LOJISTIK VE ÇELIK IMALATLARI ANONIM SIRKETI için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahribatsız Muayene İnspektörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Sr. Brand Specialist - Avs, TR Avs

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Amazon Turkey Operasyon Hizmetleri Limited Sirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sr. Brand Specialist - Avs, TR Avs arayışımız bulunmaktadır.

22. Brand Specialist - Avs

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Amazon Turkey Operasyon Hizmetleri Limited Sirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Brand Specialist - Avs arayışımız bulunmaktadır.

23. Brand Specialist - Avs

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Amazon Turkey Operasyon Hizmetleri Limited Sirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Brand Specialist - Avs arayışımız bulunmaktadır.

24. Senior Account Manager

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Amazon Turkey Operasyon Hizmetleri Limited Sirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Account Manager arayışımız bulunmaktadır.

25. Lee&Wrangler Satış Danışmanı - İzmir Çiğli

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARMA MARKA MAGAZACILIK TICARET ANONIM SIRKETI için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lee&Wrangler Satış Danışmanı - İzmir Çiğli arayışımız bulunmaktadır.