1. Kalite Kontrol Teknikeri

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Üretim İşçisi

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim İşçisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Meydancı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Meydancı arayışımız bulunmaktadır.

4. İnşaat Mühendisi (Trabzon)

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Trabzon) arayışımız bulunmaktadır.

5. Satın Alma Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISISAN ISI SANAYİ A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AZAK ISI DEĞİŞTİRİCİLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Planlama Yöneticisi / Yönetmeni

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AZAK ISI DEĞİŞTİRİCİLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

8. CNC CAD / Cam Operatörü

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RETROSER ISI TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC CAD / Cam Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Muhasebe Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEPAR ENDÜSTRİYEL İMALAT ISI SİS.TİC.LTD.ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Adıyaman Mekanik Saha Mühendisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Adıyaman bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Adıyaman Mekanik Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Ön Muhasebe Elemanı - Rize/Kalkandere

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı - Rize/Kalkandere arayışımız bulunmaktadır.

12. Tesisatçı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tesisatçı arayışımız bulunmaktadır.

13. Vasıfsız Eleman

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vasıfsız Eleman arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe ve Sipariş Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Sipariş Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Soğuk Dövme Pres Ustası

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğuk Dövme Pres Ustası arayışımız bulunmaktadır.

16. Üretim Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektrik Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. İhracat Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMOR ISI TRANSFER SAN. VE TİC A.Ş. için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Yönetici Asistanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza Satış Danışmanı

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız RADİART ISI SİSTEMLERİ TURİZM YATÇILIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı arayışımız …

21. Ön Muhasebe Elemanı

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız RİMA ISI SİSTEMLERİ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Mühendisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARBUZ ISI TRANFER CİHAZLARI SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Ön Muhasebe Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞARAN ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Gazaltı ve Elektrot Kaynakçısı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERÇELİK ISI MAKİNA VE TAAHHÜT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gazaltı ve Elektrot Kaynakçısı arayışımız …

25. Satın Alma Uzmanı

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARBUZ ISI TRANFER CİHAZLARI SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.