1. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Vakıflar sektöründe faaliyet gösteren firmamız KADIN EMEĞİNİ DEĞERLENDİRME VAKFI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Radyoloji Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ESTELİT SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Radyoloji Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

3. İnsan Kaynakları Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekmekçioğulları Metal ve Kimya San Tic. A.Ş için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. İnsan Kaynakları Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Makine Teknikeri

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECC OTOMASYON için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. İnsan Kaynakları Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREY BETON SANTRALLERI INSAAT SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. İnsan Kaynakları Yöneticisi

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASRY TEKSTIL SANAYİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

8. İnsan Kaynakları Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ETY YAPI SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. İnsan Kaynakları Yöneticisi

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sirena Marine Denizcilik San ve Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

10. İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı/Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARKEL ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı/Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İnsan Kaynakları Uzmanı

Dati Yatırım Holding A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalite Kontrol Teknikeri

Tarım Araç ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yanmar Turkey Makine A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Muğla Mekanik Teknikeri

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tersan Marine için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muğla Mekanik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Süreç / Proses Kontrol Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şölen Çikolata Gıda San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Süreç / Proses Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Mekanik Bakım Teknisyeni-Kaynak

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENERJİSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni-Kaynak arayışımız bulunmaktadır.

16. İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maxion Wheels için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite Kontrol Teknikeri

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konveyör A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. İnsan Kaynakları Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız T SAĞLIK ÇÖZÜMLERİ İTH.İHR.SAN.VEDIŞ TİC.LTD.ŞTİ. VE BİANCO SAĞLIK ÜR.TİC.PAZ.SAN.LTD.ŞTİ. ADİ ORT. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları Uzmanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİOPARK MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Makine Teknikeri

İHLAS ARMUTLU TATİL KÖYÜ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

21. Laboratuvar Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABALIOĞLU LEZİTA GIDA SANAYİ A. Ş. için Niğde bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Elektrik Teknikeri

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

23. İngilizce Bilen Spor Danışmanı (İstanbul)

Doğa İnsan Kaynakları için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde İngilizce Bilen Spor Danışmanı (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

24. Depo Elemanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Bayi Sigorta Satış Danışmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bayi Sigorta Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.