1. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Vakıflar sektöründe faaliyet gösteren firmamız KADIN EMEĞİNİ DEĞERLENDİRME VAKFI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Tesviye Elemanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENAMER Teknoloji Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tesviye Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Üretim Elemanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Elemanı

İthalat - İhracat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reyyan Uluslararası Nakliyat ve Dış Ticaret Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Müşteri Hizmetleri Elemanı (Teknik Servis)

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Elemanı (Teknik Servis) arayışımız bulunmaktadır.

6. Bulaşıkhane Elemanı

Mezkla için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bulaşıkhane Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Ön Muhasebe Elemanı

Arıtma sektöründe faaliyet gösteren firmamız ESLİ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Teknik Servis Elemanı

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tekno Kontrol için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Elemanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Elemanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Penasia Kozmetik İç ve DışTicaret Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. İnsan Kaynakları Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekmekçioğulları Metal ve Kimya San Tic. A.Ş için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Ön Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFSANE METAL İŞLEME SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Aktif Satış Elemanı

Evcil Hayvan sektöründe faaliyet gösteren firmamız KC ELİT YAVRU EVCİL HAYVANLAR VE MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Elemanı

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİM Birleşik Mağazalar A.Ş için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Mobilya Montaj Elemanı(Montör)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVKUR Alışveriş Merkezleri Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) +42 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobilya Montaj Elemanı(Montör) arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Ofis Elemanı

MCT A.Ş VE 2MK LTD. ŞTİ. ADİ ORTAKLIĞI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Dış Ticaret Elemanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız 4ZE MEDİKAL HEDİYELİK EŞYA OTOMOTİV VE TEKSTİLSAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Toptan Satış Elemanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNM TEKSTIL DIS TIC SAN VE TIC LTD STI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Toptan Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Sevkiyat Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. İnsan Kaynakları Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREY BETON SANTRALLERI INSAAT SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biggplus için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İnsan Kaynakları Yöneticisi

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASRY TEKSTIL SANAYİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Operasyon Elemanı

ATATRANS LOJİSTİK DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. İngilizce Bilen Spor Danışmanı (İstanbul)

Doğa İnsan Kaynakları için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde İngilizce Bilen Spor Danışmanı (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.