1. Online Kanallı Yurtiçi Oteller Uzman Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CLUB JOLLY TURİZM VE TİCARET A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Online Kanallı Yurtiçi Oteller Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

2. Çamaşırhane Görevlisi - Divan İstanbul Otel

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çamaşırhane Görevlisi - Divan İstanbul Otel arayışımız bulunmaktadır.

3. Otel Rezervasyon Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız POLİTUR TEKSTİL TURİZM YATIRIM VE İŞLETMELERİ A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Rezervasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Otel Müdürü

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

5. İnşaat Mühendisi

Enerji Üretim ve Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız ER-KAYA İNŞ. MÜH. NAK.TAAH.TİC. AŞ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Mutfak Komisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız CANEVİ TURİZM VE OTELCİLİK ANONİM ŞİRKETİ ( Holiday Inn Otel ) için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Komisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuzey Otomotiv Ve Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Mağaza Satış Danışmanı

Inventist Otel&Akademi için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Muhasebe Personeli

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otel Mövenpick (İzmir) için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Elemanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARLA GOLD TURİZM OTEL DIŞ TİCARET AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Kat Görevlisi

Öğrenci Yurtları sektöründe faaliyet gösteren firmamız METROPOL YURT İŞL.OTEL TURZ. İNŞ.VE TİC.LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Scada Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kanca El Aletleri Dövme Çelik ve Makina San. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Scada Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Sıhhi Tesisat Ustası

AQUA OTEL MARMARİS SEMBOL TURİZM VE OTELCİLİK AŞ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sıhhi Tesisat Ustası arayışımız bulunmaktadır.

14. Elektrikçi

AQUA OTEL MARMARİS SEMBOL TURİZM VE OTELCİLİK AŞ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrikçi arayışımız bulunmaktadır.

15. Satınalma Müdürü

Kağıt- Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız SUN-KA SUNGURLU KAĞITÇILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

16. Kat Hizmetleri Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güzel Oteller Turizm İnşaat San. Ve Tic. A.Ş Swissotel Büyük Efes İzmir için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Kat Hizmetleri Şefi arayışımız bulunmaktadır.

17. Ön Büro Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rodamon turkey Otel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Büro Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Restoran Garsonu

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERENAT OTEL İŞLETMECİLİĞİ TURİZM VE TİCARET A.Ş. - XANADU HOTEL için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restoran Garsonu arayışımız bulunmaktadır.

19. Bar Garsonu

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SERENAT OTEL İŞLETMECİLİĞİ TURİZM VE TİCARET A.Ş. - XANADU HOTEL için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bar Garsonu arayışımız bulunmaktadır.

20. Argon Kaynakçısı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız KANSAN MAKİNA KAĞIT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Argon Kaynakçısı arayışımız bulunmaktadır.

21. Kat Hizmetleri Görevlisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız TAHD OTEL için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Hizmetleri Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Vodafone Satış Profesyonelleri

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vodafone Bolu Merkez Hen-Ka Mağazası için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vodafone Satış Profesyonelleri arayışımız bulunmaktadır.

23. Grafik Tasarım Uzmanı

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYA YAPI İÇ MİMARLIK TAS. İNŞ. DEN. TAAH. SAN. VE TİC. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Yurt Müdürü

Öğrenci Yurtları sektöründe faaliyet gösteren firmamız METROPOL YURT İŞL.OTEL TURZ. İNŞ.VE TİC.LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Teknik Servis Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sinerji Avm ve Otel Yönetimi A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.