1. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi (Gişe)

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız QNB FİNANSBANK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi (Gişe) arayışımız bulunmaktadır.

2. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız QNB FİNANSBANK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Gıda Laboratuvarı Analisti (Fiziksel)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Intertek Test Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Laboratuvarı Analisti (Fiziksel) arayışımız bulunmaktadır.

4. Temizlik Hizmetleri Şefi

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Şefi arayışımız bulunmaktadır.

5. Tasarım Mimarı

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİGMA MÜHENDİSLİK HİZM.DEK.İNŞ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Uzmanı/Uzman Yardımcısı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı/Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

7. Bulaşıkhane Görevlisi

Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için Ankara bölgesinde Bulaşıkhane Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Kıdemli SAP ABAP Danışmanı

Bilişim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BTC Bilişim Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli SAP ABAP Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Temsilcisi- Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi- Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

11. İnşaat Mühendisi (Yeni Mezun)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akro Holding A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Yeni Mezun) arayışımız bulunmaktadır.

12. Depo Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİPA YÖNETİM DANIŞMANLIĞI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Aşçı

Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için İstanbul Anadolu, Kocaeli, Sakarya bölgesinde Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

14. Aşçıbaşı

Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için İstanbul Anadolu, Kocaeli, Sakarya bölgesinde Aşçıbaşı arayışımız bulunmaktadır.

15. Saha Sorumlusu

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. International Sales Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Estevera Sağlık Hizmetleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak International Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

17. Senior Business Analyst

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Waternet Su Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Business Analyst arayışımız bulunmaktadır.

18. Nusr-Et Servis Komisi (Etiler)

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız D Et ve Et Ürünleri Gıda Pazarlama Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nusr-Et Servis Komisi (Etiler) arayışımız bulunmaktadır.

19. Garson - Kocaeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yemekhane Yiyecek Ve İçeçek Hizmetleri Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson - Kocaeli arayışımız bulunmaktadır.

20. Aile Hekimi Uzmanı - Lifeclub

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. - LIFECLUB SAĞLIKLI YAŞAM HİZMETLERİ için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aile Hekimi Uzmanı - Lifeclub arayışımız bulunmaktadır.

21. Forklift Operatörü

Ekspres Kurye Hizmetleri A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fransızca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İtalyanca Bilen Müşteri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Barista - Ataşehir

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kahve Dünyası için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barista - Ataşehir arayışımız bulunmaktadır.

25. Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.