1. Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer (Ankara)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız UKİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

2. Emaar Satış Danışmanı / Kasiyer

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Guess Türkiye için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Emaar Satış Danışmanı / Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

3. Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACR PERAKENDE MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

4. Kasiyer - (Avrupa Yakası)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANPA GROSS MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer - (Avrupa Yakası) arayışımız bulunmaktadır.

5. Kasiyer -(Anadolu Yakası)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANPA GROSS MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer -(Anadolu Yakası) arayışımız bulunmaktadır.

6. Kasiyer

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEMİR DÖVİZ SINIRLI YETKİLİ MÜESSESE ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

7. Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACR PERAKENDE MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

8. Kasiyer

Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız YUNUS MARKET İŞLETMELERİ TİCARET ANONİMŞİRKETİ için Ankara +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

9. İzmir Optimum Avm - Kasiyer

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir Optimum Avm - Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

10. Dönemsel Satış Danışmanı Kasiyer - Inditex/zara

Inditex için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Dönemsel Satış Danışmanı Kasiyer - Inditex/zara arayışımız bulunmaktadır.

11. Kasiyer - Ataşehir Şubesi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beyaz Fırın Gıda ve İht. Mad. San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer - Ataşehir Şubesi arayışımız bulunmaktadır.

12. Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız PETASYA GRUP GIDA İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

13. Kasiyer - Pelit Kartal

Pelit Pastacılık ve Gıda için İstanbul Anadolu bölgesinde Kasiyer - Pelit Kartal arayışımız bulunmaktadır.

14. Kasiyer - Pelit Şişli Esentepe Şube

Pelit Pastacılık ve Gıda için İstanbul Avrupa bölgesinde Kasiyer - Pelit Şişli Esentepe Şube arayışımız bulunmaktadır.

15. Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mazlum Şekerli Mamüller için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

16. Karşılama Hostesi / Kasiyer

HİLLA GIDA ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karşılama Hostesi / Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Temsilcisi Ve Kasiyer

Barker Oyuncak Kitap Kırtasiye için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Temsilcisi Ve Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

18. Güzellik Danışmanı Nişantaşı Rumeli Caddesi

Watsons için İstanbul Avrupa bölgesinde Güzellik Danışmanı Nişantaşı Rumeli Caddesi arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı - Nişantaşı Rumeli Caddesi

Watsons için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - Nişantaşı Rumeli Caddesi arayışımız bulunmaktadır.

20. Kasiyer

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Penti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

21. Kasiyer - Mall Of İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer - Mall Of İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

22. Viyana Kahvesi Kasiyer- Eminönü

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız VK KAHVE ÜRÜNLERİ GIDA DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Viyana Kahvesi Kasiyer- Eminönü …

23. Satış Danışmanı - Rumeli Cadde

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - Rumeli Cadde arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Danışmanı ve Kasiyer (Edirne Ender)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENDER GİYİM TİC.A.Ş. için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ve Kasiyer (Edirne Ender) arayışımız bulunmaktadır.

25. Kasiyer

Finansal Teknolojiler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Papara Elektronik Para A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.