1. 23 Ekim - Doğus Grubu Kariyer Günü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 23 Ekim - Doğus Grubu Kariyer Günü arayışımız bulunmaktadır.

2. Kariyer Günleri

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer Günleri arayışımız bulunmaktadır.

3. B2b Almanca Kariyer Fırsatını Kaçırma

Doğa İnsan Kaynakları için Tüm Türkiye bölgesinde B2b Almanca Kariyer Fırsatını Kaçırma arayışımız bulunmaktadır.

4. Kariyer Fırsatı: Üretim Personeli Aranıyor!

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Haver Farma İlaç A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer Fırsatı: Üretim Personeli Aranıyor! arayışımız bulunmaktadır.

5. .Net Yazılım Uzmanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medors Bilişim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak .Net Yazılım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. .Net Software Engineer

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız METASİS TEKNOLOJİ TİCARET LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak .Net Software Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. Almanya'da Kariyer Fırsatı: Hemşirelik

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sernitas GmbH için Almanya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanya'da Kariyer Fırsatı: Hemşirelik arayışımız bulunmaktadır.

8. .Net Yazılım Mühendisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FPİCT BİLİŞİM SİSTEMLERİ FİNANSAL DANIŞMANLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak .Net Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Senior .Net Core Backend Developer

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız VALUESET YAZILIM ve DANIŞMANLIK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior .Net Core Backend Developer arayışımız bulunmaktadır.

10. Genel Başvuru: Kariyerine Marriott İle Başla!

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru: Kariyerine Marriott İle Başla! arayışımız bulunmaktadır.

11. Kıdemli .Net Yazılım Geliştirme Uzmanı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız A&T BANK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli .Net Yazılım Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Engelsiz Kariyer

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tavuk Dünyası Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelsiz Kariyer arayışımız …

13. .Net Yazılım Mühendisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Netix Bilişim Teknolojileri Yazılım Dan. Eğt. İlt için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak .Net Yazılım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız NET MAK Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Statik Proje Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız NET İNŞAAT DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Statik Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Sosyal Medya Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOR NET BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. N. Kemal Üni /İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak N. Kemal Üni /İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü arayışımız bulunmaktadır.

18. İngilizce Öğretmeni

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız British Town Bemar Kariyer Dil Mesleki Eğitim San Tic. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.

19. İhracat Operasyon Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız NET MAK Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Net Bor Plastik Boru Nak.Oto.Petrol Ürün.Teks.Mad için Sivas bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Dış Ticaret Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Net Bor Plastik Boru Nak.Oto.Petrol Ürün.Teks.Mad için Sivas bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Ambar Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Net Boru için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambar Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Görüşmelerinde Beden Dilinin Gücü arayışımız bulunmaktadır.

24. Kariyer.Net'le Mülakat 101

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le Mülakat 101 arayışımız bulunmaktadır.

25. Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kariyer Etkinlikleri için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kariyer.Net'le İş Hayatına İlk Adım arayışımız bulunmaktadır.