1. Eğitim Satış Danışmanı (Çağrı Merkezi)

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzaktan Online Eğitim Bilişim Yay. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Satış Danışmanı (Çağrı Merkezi) arayışımız bulunmaktadır.

2. Almanca Bilen Çağrı Merkezi Operatörü

DİZELMAR OTOMOTİV için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Çağrı Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Royal Cert Belgelendirme Gözetim Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız COOLEST CLINIC SAĞLIK TURİZMİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Afyon

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Afyon arayışımız bulunmaktadır.

6. Çağrı Merkezi Seyahat Danışmanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gruppal İnternet Hizmetleri ve Turizm A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Seyahat Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Çağrı Merkezi Operatörü (Ankara)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PUSULA CUSTOMER EXPERIENCE İLETİŞİM ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Operatörü (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

8. İzmir - Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir - Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Çağrı Merkezi Takım Sorumlusu (Ankara)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PUSULA CUSTOMER EXPERIENCE İLETİŞİM ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Sorumlusu (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

10. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi - Samsun / Merkez

MNG Kargo için Samsun bölgesinde Müşteri Hizmetleri Temsilcisi - Samsun / Merkez arayışımız bulunmaktadır.

11. Sürücü Kurye- Samsun / Merkez

MNG Kargo için Samsun bölgesinde Sürücü Kurye- Samsun / Merkez arayışımız bulunmaktadır.

12. Sürücü Kurye- Giresun / Merkez

MNG Kargo için Giresun bölgesinde Sürücü Kurye- Giresun / Merkez arayışımız bulunmaktadır.

13. CNC İşleme Merkezi Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAN MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC İşleme Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi - Sivas

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Sivas bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi - Sivas arayışımız bulunmaktadır.

15. Tıbbi Tanıtım ve Satış Sorumlusu

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cranial Tedavi Merkezi LTD. ŞTİ. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tıbbi Tanıtım ve Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Aktif Satış Elemanı

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HIS HAIR GÜZELLİK SALONLARI VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Sağlık Personeli

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HIS HAIR GÜZELLİK SALONLARI VE TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sağlık …

18. Estetisyen

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MADAM Fİ BEAUTY KOZMETİK İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Estetisyen arayışımız bulunmaktadır.

19. Klinik Müdürü

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MADAM Fİ BEAUTY KOZMETİK İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Klinik Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Finansal Operasyonlar Uzmanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finansal Operasyonlar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Medikal Doktor

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MADAM Fİ BEAUTY KOZMETİK İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Medikal Doktor arayışımız bulunmaktadır.

22. Resepsiyonist

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Personeli

Aydınlatma Merkezi için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Elektrik Bakım Teknikeri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVKUR Alışveriş Merkezleri Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

25. Dış Ticaret Operasyon Sorumlusu

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kurumsal Destek ve Danışmanlık için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.