1. İhracat Operasyon Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hafız Mustafa 1864 için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. İhracat Operasyon Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özge Plastik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Operasyon Yönetmeni

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yapı Kredi için İstanbul (Tümü) +16 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

4. İhracat Operasyon Uzmanı

Norden Ev Aletleri Ithalat ve Ihracat Ltd. Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Nakliye Operasyon Müdürü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız NHL Sağlık Lojistiği Hizmetleri A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nakliye Operasyon Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

6. Operasyon Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yapı Kredi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Nakliye Operasyon Şefi

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Netlog Lojistik Hizmetleri A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nakliye Operasyon Şefi arayışımız bulunmaktadır.

8. Operasyon Destek Personeli

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DESMER GÜVENLİK HİZMETLERİ TİCARET AŞ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Destek Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Lojistik Operasyon Elemanı

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pronis Proje Müh. Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Güvenlik Operasyon Yöneticisi

Ekol Grup Güvenlik için Kocaeli bölgesinde Güvenlik Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Denizyolu İhracat Operasyon Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Transorient Uluslararası Taşımacılık ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denizyolu İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Nakliye Operasyon Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zet Farma Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nakliye Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. İhracat/Dış Ticaret Operasyon Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FENAC TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat/Dış Ticaret Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. İhracat Operasyon Sorumlusu

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HÜROK Mermer İnşaat San. ve Tic. A.Ş. için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Operasyon Sorumlusu

Hastalya Otomotiv için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Operasyon Proje Yöneticisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SUNRA ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Supervisor

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asya Nakliyat için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Supervisor arayışımız bulunmaktadır.

18. Dış Ticaret Operasyon Sorumlusu

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kurumsal Destek ve Danışmanlık için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. İhracat Operasyon Sorumlusu

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Politek Oto Boyaları San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Uzmanı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlı Otomotiv Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Personeli

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

22. Üretim Sorumlusu

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. İş Güvenliği Yetkilisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekol Lojistik için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

24. İnsan Kaynakları Sorumlusu

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Mobil Vinç Operatörü

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hersek Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Tic A.Ş. için Yalova +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobil …