1. Satış Danışmanı- İzmir Menderes Hükümet Caddesi

Madame Coco için İzmir bölgesinde Satış Danışmanı- İzmir Menderes Hükümet Caddesi arayışımız bulunmaktadır.

2. Depo Şefi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülersan Yağlama Cihazları San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

3. Depo Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

4. Depo Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. için Ağrı bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

5. Depo Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİPA YÖNETİM DANIŞMANLIĞI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Depo Görevlisi (İstanbul/Pendik - Vs Outlet)

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi (İstanbul/Pendik - Vs Outlet) arayışımız bulunmaktadır.

7. Depo Takım Lideri

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAVI Lojistik Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır.

8. Depo Sayım ve Mal Kabul Elemanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlas Sea Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sayım ve Mal Kabul Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Depo Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özmer Pastacılık ve İçecek Ürünleri A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Depo Görevlisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Morel Eksport Oto Mamülleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

11. E-Ticaret Depo Elemanı

Barco Tekstil San.Ve Tic.A.ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Şantiye Depo Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ICC GRUP İNŞAAT A.Ş için Tokat bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Depo Sevkiyat Elemanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Royal Küçük Ev Aletleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Şefi

Veri Merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

15. Depo ve Lojistik Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akay Plastik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Depo Personelleri - Bodrum Oasis AVM

MANGO için Muğla bölgesinde Depo Personelleri - Bodrum Oasis AVM arayışımız bulunmaktadır.

17. E-Ticaret Depo Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Espressolab için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Depo Görevlisi

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİNE-Armine Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo) arayışımız bulunmaktadır.

20. Kamyon ve Oto Lastik Montaj Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdem Oto Ve Lastik Paz. Tic. Ltd. Şti için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon ve Oto Lastik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

21. Depo Yöneticisi - Manisa

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Türkiye için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Yöneticisi - Manisa arayışımız bulunmaktadır.

22. Depo Görevlisi(Bodrum)

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAVAKLIDERE ŞARAPLARI A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi(Bodrum) arayışımız bulunmaktadır.

23. Depo Elemanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Enplus Mağaza İşletmeciliği A.Ş için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. İhracat Satış Uzmanı

Ecza Depoları ve Eczaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİLVER PHARMA ECZA DEPOSU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +9 il daha bölgesinde Serbest olarak çalışacak İhracat Satış Uzmanı …

25. B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ekovar Çevre Grup Geri Dönüşüm Atık Depo. İnş. Ta için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı …