1. Kalite Kontrol Uzmanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız REDON TEKNOLOJİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Kontrol Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOPUZLAR EVA KAUÇUK ÜRÜNLERİ GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hibsan Havalandırma San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Kontrol Şefi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEM Solar için Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Şefi arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalite Kontrol Yöneticisi / Yönetmeni

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Kontrol Mühendisi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız URSA TERSANESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Kalite Kontrol Müdürü

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ges Otomasyon Bilişim Mak. Müh. İml. ve San.Ve T için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite Stajyeri / Elektronik

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEN ELEKTROMEKANİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Stajyeri / Elektronik arayışımız bulunmaktadır.

10. Kalite Uzmanı/Uzman Yardımcısı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı/Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Güvence Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız 3E Elektro Optik Sistemler için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barkon Gemi Acentalığı ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Son Kontrol Teknisyeni-İzmir

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İzmir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Son Kontrol Teknisyeni-İzmir arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAVI Lojistik Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Kalite Güvence Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDT ETİKET MATBAACILIK TEKSTİL VE DERİ SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Güvence Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Uyum ve Kalite Müdürü

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık ve YMM A.Ş. için İstanbul (Tümü), Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uyum ve Kalite Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Sistem Sorumlusu

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Innosys Ar-Ge Müh. San. Tic. Ltd. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sistem Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Yönetim Sistemleri Sorumlu Uzmanı

Tekstil Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yönetim Sistemleri Sorumlu Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Kalite Yönetim Uzmanı

Gıda Makineleri ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tat Bakliyat San. ve Tic. Aş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yönetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Müşteri Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alba Plastik San. ve Tic. A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Uzman/ Yardımcı (Esenyurt Depo) arayışımız bulunmaktadır.

23. Boyahane Kalite Sorumlu Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tırsan Şirketler Grubu için Sakarya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyahane Kalite Sorumlu Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Zayıf Akım Teknikeri / Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ULTRASİS BİNA KONTROL SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Zayıf Akım Teknikeri / Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Specialist Sales Officer

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OETI TURKEY TEKSTİL ANALİZ VE KONTROL HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Specialist Sales Officer arayışımız bulunmaktadır.