1. Üretim ve Kalite Mühendisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DÖHLER GIDA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim ve Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Kontrol Teknisyeni

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTREYLER için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Kalite Sorumlusu

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖK MAĞAZACILIK VE RAF SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Süreç / Proses Kalite Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İNAN ÇELİK KALIP MONTJ SANAYİ VE TİCARETLTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Süreç / Proses Kalite Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Kontrol Müdürü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız KURTSAN için İstanbul (Tümü), Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Kalite Kontrol Teknisyeni

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ferel Elektronik A. Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alterna Gıda Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite Güvence Sorumlusu

Çakıcılar Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Kalite Teknikeri

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız IMG İZOLELİ İLETKEN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Kalite Uzman Yardımcısı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Balsu Gıda San. Ve Tic. A.S. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

12. Çerkezköy - Kalite Kontrol Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çerkezköy - Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Kontrol Teknisyeni

Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMUR BASIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Kıdemli Kalite Kontrol Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vem İlaç San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Kalite ve Süreç Geliştirme Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAMELYA COLLECTION EXCLUSIVE HOTELS için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite ve Süreç Geliştirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Kontrol Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız P.M.S. METAL PROFİL ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kalite ve Süreç Yönetimi Birim Yöneticisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız RAMS GLOBAL İNŞAAT SAĞLIK DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite ve Süreç Yönetimi Birim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Endüstri Mühendisi-Kalite Sistem Yönetim

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akilsan Makine ve Yazılım için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Endüstri Mühendisi-Kalite Sistem Yönetim arayışımız bulunmaktadır.

19. Kalite Güvence Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Safir Tuz Gıda için Kırıkkale +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Ürün Kalite Kontrol Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sanovel İlaç için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Kalite Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONT ALÜMİNYUM AMBALAJ VE KİMYA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Giriş Kalite Kontrol Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZESAR KALIPÇILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Giriş Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Üretim /Proje/ Kalite Kontrol Mühendisleri

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KUANTUM CAM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim /Proje/ Kalite Kontrol Mühendisleri arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Güvence Mühendisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FMSS Bilişim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Mühendisi

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAREKET KONTR.SER.MER.SAN.VE İNŞ.TAAH.TİC.A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.