1. Kalite Test Teknikeri

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTES için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Test Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Güvence Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Fizik Tedavi Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇİÇEK ÖZEL EĞİTİM REHABİLİTASYON VE SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fizik Tedavi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Mekanik Saha Teknikeri - İstanbul Avrupa

Elektromekanik Tesisat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üçay Mühendislik Doğalgaz Mak.İnş.Bilişim San.ve Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Saha Teknikeri - İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

5. Proje Kalite Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız UPK Otomotiv Yan San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Proje Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Noven Mühendislik İnşaat Taahhüt.San ve Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Kalite Kontrol Yöneticisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız KIZILAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Kontrol Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAS OTOMOTİV SAN. TİC.LTD.ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. İnşaat Teknikeri

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Danış Madencilik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Teknikeri

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Yangın Güvenlik Teknikeri

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız URSA TERSANESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yangın Güvenlik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Ölçüm Operatörü

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız CONTEC MAKİNA İMALAT ÜRETİM SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Ölçüm Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. Gıda Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Efes Villa Toplu Yemek Gıda Tarım Hayvancılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

15. İnşaat Teknikeri

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Laboratuvar Teknikeri

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. İnşaat Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ulubol İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş. için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oto Trim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Biyomedikal Cihaz Teknikeri

Başkent Üniversitesi İzmir Zübeyde Hanım Hastanesi için İzmir bölgesinde Biyomedikal Cihaz Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Dizayn Teknikeri

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZATA TERSANECİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

21. Kalite Uzmanı

Tıbbi Laboratuvarlar sektöründe faaliyet gösteren firmamız REFERANS M-B SAĞLIK LAB. HİZ. SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Giriş Kalite Kontrol Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız LEKA PROJE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Giriş Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İş Güvenliği Saha Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cevher Jant Sanayi A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Saha Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Kontrol Uzmanı

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bozzetto Kimya San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Kontrol Görevlisi (Kaynaklı İmalat)

E-MAK MAKİNE İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Görevlisi (Kaynaklı İmalat) arayışımız bulunmaktadır.