1. Kalite Kontrol Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOPUZLAR EVA KAUÇUK ÜRÜNLERİ GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Numune Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Numune Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Full Time Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl

Adil Işık Group için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Full Time Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl arayışımız bulunmaktadır.

4. Boyahane Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVİVO ELEKTRİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyahane Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARES ISI TRANSFER SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Makine Montaj Sorumlusu

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BARİDA MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Montaj Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Kalite Uzmanı/Uzman Yardımcısı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı/Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Kumaş Planlama ve Satın Alma Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız JAHR GİYİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Planlama ve Satın Alma Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adil Işık Group için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasa Sorumlusu - Cevahir Adl arayışımız bulunmaktadır.

10. Depo Sorumlusu (Engelli) - W Collection Capacity

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız W Collection için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu (Engelli) - W Collection Capacity arayışımız bulunmaktadır.

11. İhracat Satış Sorumlusu

Egarr Marble Madencilik A.Ş. için İzmir bölgesinde İhracat Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Tahsilat Sorumlusu - İşlemci - Katip

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız CPI LAW FIRM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat Sorumlusu - İşlemci - Katip arayışımız bulunmaktadır.

13. Kalite Kontrol Uzmanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız REDON TEKNOLOJİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Kalite Güvence Mühendisi

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız 3E Elektro Optik Sistemler için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Plastik Enjeksiyon Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVİVO ELEKTRİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Bayi / Mağaza Satış Sorumlusu

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız POYLİN MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bayi / Mağaza Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Bakım Onarım Sorumlusu

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Loris Parfüm için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Akaryakıt ve Lpg Lojistik Sorumlusu

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALELİ BEST OİL PETROLCÜLÜK TİC.A.Ş için Kırıkkale bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt ve Lpg Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Sorumlusu

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NASUHBEY EĞİTİM KURUMLARI A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız DİPA YÖNETİM DANIŞMANLIĞI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülersan Yağlama Cihazları San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Dış Ticaret Satış Sorumlusu

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHK SERA SİSTEMLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Kalite Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAVI Lojistik Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. E-Ticaret Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gülersan Yağlama Cihazları San.Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Saha Sorumlusu

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.