1. Elektrik Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız KC İPLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Kalite Kontrol Teknikeri

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELNİKEL ENERJİ ISI HAVA TEKNİKLERİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

3. Mobil Ekipler Teknikeri

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Meram Elektrik Dağıtım A.Ş için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobil Ekipler Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektronik AR-GE Teknikeri

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASİS OTOMASYON VE AKARYAKIT SİSTEMLERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektronik AR-GE Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Mekanik Bakım Teknikeri

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız AMPHENOL TURKEY BAĞLANTI ÇÖZÜMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Kontrol ve Güvence Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları Gıda San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol ve Güvence Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Saha Otomasyon ve Scada Teknikeri

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Smart Holding A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Otomasyon ve Scada Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Elektrik Bakım Teknikeri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız EVKUR Alışveriş Merkezleri Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Araştırma Geliştirme / Arge Teknikeri

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız KİSAN A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araştırma Geliştirme / Arge Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Otomasyon & Elektronik Bakım Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARTUR SÜNGER VE KOLTUK TESİSLERİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon & Elektronik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Tekniker

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız EŞARJ ELEKTRİKLİ ARAÇLAR ŞARJ SİSTEMLERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tekniker arayışımız bulunmaktadır.

12. Ziraat Teknikeri

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız BETA FİDAN DOKU KÜLTÜRÜ ISLAH ARGE GIDA LTD. ŞTİ. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ziraat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Yangın Güvenlik Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HATKO Teknik Donanımlar Mümessillik ve Ticaret A. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yangın Güvenlik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

14. İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eruslu Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Biyomedikal Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erdem Sağlık Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Biyomedikal Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Ziraat Teknikeri

Süt ve Süt Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Taze Süt ve Süt Ürünleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ziraat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Terapötik Aferez Teknikeri

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grup Florence Nightingale Hastaneleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Terapötik Aferez Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Elektrik Bakım Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Makbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

19. Veteriner Sağlık Teknikeri

Dernekler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGELLİ VE MUHTAÇ HAYVANLARI YAŞATMA VE KORUMA DERNEĞİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Veteriner Sağlık Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Mekanik Bakım Teknikeri

Kağıt- Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVA Oluklu Mukavva Ambalaj Sanayi ve Tic. A.Ş- ÇUKUROVA KAĞIT VE AMBALAJ GURUBU için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri …

21. Biyomedikal Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türkiye Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Biyomedikal Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Makine Teknikeri / Teknisyeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız PEKDEMİR ÇİFTLİĞİ için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknikeri / Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

23. Elektrik Teknikeri / Teknisyeni

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız PEKDEMİR ÇİFTLİĞİ için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknikeri / Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Elektrik Bakım Teknikeri

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERDOĞANLAR ALUMINYUM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

25. Plastik Enjeksiyon Operatörü

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEGAPLAST KALIP SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Operatörü arayışımız bulunmaktadır.