1. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız INT MÜŞAVİRLİK & DENETİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Yetkilisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİKİTGAZ DAĞITIM VE ENDÜSTRİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Elemanı

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMDE İNŞ NAK SAN TİC LTD ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİM Birleşik Mağazalar A.Ş için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Uzmanı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlı Otomotiv Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Personeli

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Four Points Express By Sheraton için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız karacakaya gıda san tic ltd şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Ön Muhasebe Sorumlusu

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERSİN YILMAZLAR AMBALAJ VE LOJİSTİK AKARYAKIT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Ön Muhasebe Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Garantili Arabam için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tersane İstanbul Haliç için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Ön Muhasebe Elemanı

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zevkli Tad Gıda Turizm İnş. ve San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Elemanı

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KD TEKNİK OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Ön Muhasebe Elemanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Semih Haşhaş Kuyumculuk San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mogul Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Kıdemli Muhasebe Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜRKERLER İNŞAAT TURİZM MADEN.ENERJİÜR.TİC.VE SAN.AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYMED İLAÇ SANAYİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Uzmanı

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız OLİPTEK TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Genel Muhasebe Uzmanı

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SEYYAH Grup için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Ön Muhasebe Elemanı

QİS YAPI KİMYASALLARI için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Genel Muhasebe Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Şefi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asmar Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Şefi arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Müdürü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asmar Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Ön Muhasebe & Stok Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe & Stok Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Gizli Müşteri

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız RONİ DANIŞMANLIK PAZARLAMA VE PİYASA ARAŞTIRMA HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +80 il daha bölgesinde Serbest olarak çalışacak Gizli Müşteri arayışımız bulunmaktadır.