1. Kalite Uzmanı/Uzman Yardımcısı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı/Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

2. Wow Satış Uzmanı (Antalya)

Satış ve Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren firmamız Würth Sanayi Ürünleri Ticaret Limited Şirketi için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Wow Satış Uzmanı (Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

3. Sosyal Medya Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Genel Muhasebe Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEYER GROUP için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Kalite Kontrol Uzmanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız REDON TEKNOLOJİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Analiz ve Raporlama Uzmanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Genel Transport Nakliyat Tic. ve Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Analiz ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Süreç Denetim Uzmanı

CCN YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Süreç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Eğitim ve Gelişim Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polifarma İlaç için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim ve Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. İhracat Operasyon Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Petlas Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldızlar SSS Holding A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barkon Gemi Acentalığı ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Kıdemli Bordro Uzmanı

Yönetim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız GELİŞİM GÜVENLİK DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Bordro Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Satın Alma Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lal Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Destek Uzmanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dugun.com için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Dış Ticaret Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeşil İnşaat Ambalaj Tarım Tekst. San.Tic.A.Ş için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAVI Lojistik Ticaret Limited Şirketi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Dış Ticaret Uzmanı

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız BUTKON ASANSÖR MÜHENDİSLİK İNŞAAT DOĞAL GAZ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diler için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. E-Ticaret Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Tedarik Zinciri Planlama Uzmanı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Alüminyum için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tedarik Zinciri Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Ödeme Sistemi Veri Giriş Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Otomotiv için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ödeme Sistemi Veri Giriş Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. İdari İşler Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız CAFE CROWN GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Standart Civata için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Bilet Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fly Express için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilet Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Grafik Tasarım Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız TATKO LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.