1. Satış / Kasa Personeli - Ankara Kuzu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış / Kasa Personeli - Ankara Kuzu arayışımız bulunmaktadır.

2. Teknik Personel

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız LETS CLUB SPOR İNŞAAT GIDA VE SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

3. Teknik Ofis Asistanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZ ER-KA İNŞ.TURZ.ELEKT.TAAH.TİC.VE SAN.AŞ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Müşteri Hizmetleri Elemanı (Teknik Servis)

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Elemanı (Teknik Servis) arayışımız bulunmaktadır.

5. AR-GE Destek Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mercanlar Otomotiv Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE Destek Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Müşteri Hizmetleri Personeli - Sultanbeyli

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Personeli - Sultanbeyli arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Servis Elemanı

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tekno Kontrol için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Tesisat Teknik Ressamı

ÜNİVERSAL MİMARİ YAPI İNŞAAT OTOMOTİV VE EMLAK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Teknik Ressamı arayışımız bulunmaktadır.

9. Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Elemanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Müşteri Destek Asistanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Penasia Kozmetik İç ve DışTicaret Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Destek Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Ön Muhasebe Ve Finans Personeli

B TEKS İSTANBUL TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş için İstanbul Avrupa bölgesinde Ön Muhasebe Ve Finans Personeli arayışımız bulunmaktadır.

12. Çay Servis ve Temizlik Personeli

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Ofis Elemanı

MCT A.Ş VE 2MK LTD. ŞTİ. ADİ ORTAKLIĞI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Teknik Satış Mühendisi

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hidkom Mühendislik Mümessillik Ltd.Şti. için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Avukat

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aşina Hukuk için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Avukat arayışımız bulunmaktadır.

16. Tesviye Elemanı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GENAMER Teknoloji Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tesviye Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Flutter Hibrit Uygulama Geliştirici

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fernus Eğitim Teknolojileri A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Flutter Hibrit Uygulama Geliştirici arayışımız bulunmaktadır.

18. Ofisboy

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aşina Hukuk için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofisboy arayışımız bulunmaktadır.

19. Senior Software Engineer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız LST Yazılım Elektronik ve İletişim Teknolojileri İnş. Turz. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Software Engineer arayışımız bulunmaktadır.

20. Kalite Yöneticisi / Yönetmeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKATRON TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

21. İnsan Kaynakları Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Danışmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kelebek Mobilya için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Kıdemli Dış Ticaret Operasyon Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Mobilya Sanayi Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Dış Ticaret Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Ürün Yöneticisi / Yönetmeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Asya), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Dış Ticaret Elemanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız 4ZE MEDİKAL HEDİYELİK EŞYA OTOMOTİV VE TEKSTİLSAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Elemanı arayışımız bulunmaktadır.