1. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

2. Satış Temsilcisi- Sakarya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi- Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

3. Gratis Engelli Satış Danışmanı - Sakarya

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gratis için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gratis Engelli Satış Danışmanı - Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı Sakarya Çark Cadde

Greyder/Kavsan Ayakkabı için Sakarya bölgesinde Satış Danışmanı Sakarya Çark Cadde arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Uzmanı - Sakarya

Tasarruf Finansman sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fuzul Grup - Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı - Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

6. Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticisi \ Obi-Sakarya

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DenizBank için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticisi \ Obi-Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

7. Sakarya-Eğitim Satış Danışmanı

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız JUST ENGLİSH EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZM TİC LTD.ŞTİ. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sakarya-Eğitim Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı ( Sakarya Serdivan Avm )

SUWEN için Sakarya bölgesinde Satış Danışmanı ( Sakarya Serdivan Avm ) arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı ( Sakarya Serdivan Avm)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı ( Sakarya Serdivan Avm) arayışımız bulunmaktadır.

10. İnsan Kaynakları Uzmanı - Sakarya

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hekim Yapı için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı - Sakarya arayışımız bulunmaktadır.

11. Hukuk Destek Görevlisi

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Sedaş için Sakarya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hukuk Destek Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalite Güvence Sorumlusu (Vardiyalı)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEPLAST PLASTİK TEKNOLOJİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu (Vardiyalı) arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe ve Finans Şefi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız FEDERAL ELEKTRİK YATIRIM VE TİCARET A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Şefi arayışımız bulunmaktadır.

14. Temizlik Görevlisi

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çizemua Turizm Otelcilik Ltd. Şti. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Aşçı

Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için İstanbul Anadolu, Kocaeli, Sakarya bölgesinde Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

16. Aşçıbaşı

Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için İstanbul Anadolu, Kocaeli, Sakarya bölgesinde Aşçıbaşı arayışımız bulunmaktadır.

17. Planlama Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAKMAK VİNÇ SANAYİ ve TİCARET A.Ş için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Aktif Satış Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elmest Elektromekanik Sistem Teknolojileri için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Boyahane Kalite Sorumlu Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tırsan Şirketler Grubu için Sakarya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Boyahane Kalite Sorumlu Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Servis Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADAŞEN OTOMOTİV için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

21. Motosiklet Servis Danışmanı

Bisiklet ve Motosiklet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERSİN SİVRİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motosiklet Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız T.K.G. ADAPAZARI OTOMOTİV için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. İmalat Şefi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız NOKSEL ÇELİK BORU SAN.A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İmalat Şefi arayışımız bulunmaktadır.

24. Satınalma Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELPİM MAK. İNŞ. ELEKTRİK MLZ. PZL. TİC. ve SAN A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satınalma Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Ürün Tanıtım Uzmanı - Eskişehir

Pozitera için Sakarya bölgesinde Ürün Tanıtım Uzmanı - Eskişehir arayışımız bulunmaktadır.