1. Satış Danışmanı Aker/ Trabzon Forum AVM

Aker Mağazacılık için Trabzon bölgesinde Satış Danışmanı Aker/ Trabzon Forum AVM arayışımız bulunmaktadır.

2. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon

BRF Medya Reklam için Trabzon bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

3. Trabzon M.A.C - Makyaj Artisti (Full-Part)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Estée Lauder Şirketleri - Türkiye için Trabzon bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Trabzon M.A.C - Makyaj Artisti (Full-Part) arayışımız bulunmaktadır.

4. Saha Satış Temsilcisi (Trabzon)

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sencard Direkt Satış Sigorta Aracılığı A.Ş. için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi (Trabzon) arayışımız bulunmaktadır.

5. İnşaat Mühendisi (Trabzon)

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Trabzon) arayışımız bulunmaktadır.

6. Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum arayışımız bulunmaktadır.

7. Kasa Görevlisi-İstanbul Forum

DERİMOD için İstanbul Avrupa bölgesinde Kasa Görevlisi-İstanbul Forum arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı - İstanbul Forum

DERİMOD için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Forum arayışımız bulunmaktadır.

9. HRBP (For A Global Company)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak HRBP (For A Global Company) arayışımız bulunmaktadır.

10. Senior Sales Engineer For Emea Region

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız HT Solar Enerji A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Sales Engineer For Emea Region arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Danışmanı Forum Mersin

Watsons için Mersin bölgesinde Satış Danışmanı Forum Mersin arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı - Kayseri Forum Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Kayseri Forum Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı Forum İstanbul

Armağan Oyuncak için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı Forum İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

14. Operasyon Sorumlusu - Forum İstanbul

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Multi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Sorumlusu - Forum İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Danışmanı Marmara Forum

Armağan Oyuncak için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı Marmara Forum arayışımız bulunmaktadır.

16. Kiko Milano Forum İstanbul - Ft Güzellik Danışmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kiko Milano için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kiko Milano Forum İstanbul - Ft Güzellik Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Danışmanı Aker/ Ankara Forum AVM (Keçiören)

Aker Mağazacılık için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı Aker/ Ankara Forum AVM (Keçiören) arayışımız bulunmaktadır.

18. Part Time Satış Danışmanı-Nevşehir Forum

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Nevşehir bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı-Nevşehir Forum arayışımız bulunmaktadır.

19. Mağaza Satış Danışmanı Enplus Forum Bornova Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Enplus Mağaza İşletmeciliği A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı Enplus Forum Bornova Avm arayışımız bulunmaktadır.

20. Cafe - Part Time Barista - İstanbul Marmara Forum

D&R Cafe için İstanbul Avrupa bölgesinde Cafe - Part Time Barista - İstanbul Marmara Forum arayışımız bulunmaktadır.

21. Cafe - Barista - İstanbul Marmara Forum

D&R Cafe için İstanbul Avrupa bölgesinde Cafe - Barista - İstanbul Marmara Forum arayışımız bulunmaktadır.

22. Mağaza Müdürü - Forum Bornova Ray-Ban

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sunglass Hut Turkey Gözlük Ticaret A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Forum Bornova Ray-Ban arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Danışmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİMİYA TEKSTİL İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Otomobil Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tunalar Topluluk Şirketi için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomobil Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Planlama Sorumlusu

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FOR YOU GİYİM ELEKTRONİK MAĞAZACILIK LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.