1. International Roadfreight Pricing Specialist

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DHL Global Forwarding Taşımacılık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak International Roadfreight Pricing Specialist arayışımız bulunmaktadır.

2. Sales Specialist

Halı / Kilim sektöründe faaliyet gösteren firmamız HASANS RUGS HALICILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

3. Sales Representetive (Spanish)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMİLSAN SAĞLIK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK TİCARET LTD.ŞTİ. Plushair Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Representetive (Spanish) arayışımız bulunmaktadır.

4. Active Sales Manager

Finansal Teknolojiler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Agros için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Active Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

5. Executive Assistant

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentsply için Ankara bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Executive Assistant arayışımız bulunmaktadır.

6. Sales&Financial Controller

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREEN ENERGY CHEMİCALS ENERJİ KİMYASALLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales&Financial Controller arayışımız bulunmaktadır.

7. Mobility Aftermarket Original Equipment Sales

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Mobility Aftermarket Original Equipment Sales arayışımız bulunmaktadır.

8. Assıstant Dırector Of Sales / Hospıtalıty Sector

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız İLBAK HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Assıstant Dırector Of Sales / Hospıtalıty Sector arayışımız bulunmaktadır.

9. Reservation Sales Agent

Finansal Teknolojiler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Agros için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Reservation Sales Agent arayışımız bulunmaktadır.

10. Channel Sales Manager

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Channel Sales Manager arayışımız bulunmaktadır.

11. Regional FP&A Specialist

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız SECURİTAS TEKNOLOJİ HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Regional FP&A Specialist arayışımız bulunmaktadır.

12. Wedding & Special Event Executive

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Güzel Oteller Turizm İnşaat San. Ve Tic. A.Ş Swissotel Büyük Efes İzmir için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Wedding & Special Event Executive arayışımız bulunmaktadır.

13. Junior Technical Sales Representative

Yönetim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erai İş Geliştirme Yön. Dan. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Junior Technical Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

14. Business Development Team Executive

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BSH Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Business Development Team Executive arayışımız bulunmaktadır.

15. Project Executive

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Panel için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Executive arayışımız bulunmaktadır.

16. Executive Assistant

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Panel için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Executive Assistant arayışımız bulunmaktadır.

17. Portfolio Executive - English

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pronet Güvenlik Hizmetleri için Antalya +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Portfolio Executive - English arayışımız bulunmaktadır.

18. International Visual Merchandiser

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREYDER için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak International Visual Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

19. Sales Operations Specialist

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Alüminyum için İstanbul(Asya) bölgesinde Periodical olarak çalışacak Sales Operations Specialist arayışımız bulunmaktadır.

20. Sales Engineer • Energy

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teltonika için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Engineer • Energy arayışımız bulunmaktadır.

21. Project & Maintenance Executive

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ege Kimya San. Ve Tic. A.Ş. için Sakarya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project & Maintenance Executive arayışımız bulunmaktadır.

22. Sales Engineer

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bias Mühendislik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

23. Kalıcı Sözleşmeli Üretim Operatörü

Tütün Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Philip Morris International için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalıcı Sözleşmeli Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. Social Compliance Auditor

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Asmara International Ltd.Şti – Türkiye İrtibat Bü için İstanbul (Tümü) bölgesinde Periodical olarak çalışacak Social Compliance Auditor arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Şefi (Ordu/Giresun)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mondelez International için Ordu +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Şefi (Ordu/Giresun) arayışımız bulunmaktadır.