1. Sales Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERA ELEKTRONİK SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

2. Maintenance Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polyplex Europa Polyester Film San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Maintenance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

3. System Presales Engineer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NGN Bilgi Teknolojileri Veri Merkezi Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak System Presales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

4. Design Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZENITH Tanzim Sergileme Üretim için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Design Engineer arayışımız bulunmaktadır.

5. Automation Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tolon Global Makina San. ve Tic. A.Ş için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Automation Engineer arayışımız bulunmaktadır.

6. Analysis and Certification Specialist

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TCI Aircraft Interiors için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Analysis and Certification Specialist arayışımız bulunmaktadır.

7. Technical Sales Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Technical Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

8. Software & Automation Engineer

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Software & Automation Engineer arayışımız bulunmaktadır.

9. PM Back Office Engineer

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nordex Enerji A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak PM Back Office Engineer arayışımız bulunmaktadır.

10. Material Planning Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentaş Ambalaj ve Kağıt San. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Material Planning Engineer arayışımız bulunmaktadır.

11. Production Engineer

Hırdavat Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Egesan Aşındırıcı Taşlar San.Aş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Production Engineer arayışımız bulunmaktadır.

12. Material Planning & Purchasing Engineer

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Material Planning & Purchasing Engineer arayışımız bulunmaktadır.

13. Production Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Toyota Boshoku Sewtech için Düzce bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Production Engineer arayışımız bulunmaktadır.

14. Environment Health and Safety (Ehs) Specialist

JOHNSON CONTROLS için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Environment Health and Safety (Ehs) Specialist arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Başvuru (Engelli Çalışma Arkadaşları)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Çalışma Arkadaşları) arayışımız bulunmaktadır.

16. Saha Satış Sorumlusu

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Garson (Amerikan Hastanesi)

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Simit and Smith İstanbul Gıda Üretim ve Tic A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson (Amerikan Hastanesi) arayışımız bulunmaktadır.

18. İş Güvenliği Uzmanı

Yönetim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BROTHERS and PARTNERS KURUMSAL DANIŞMANLIK VE YATIRIM LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Sevkiyat Sorumlusu

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Üretim Operatörü

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. Bakım Onarım Teknisyeni

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Meydancı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Meydancı arayışımız bulunmaktadır.

23. Satın Alma Uzmanı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Part Time Satış Danışmanı (Akyaka AVM)

Barrels And Oil için İstanbul Anadolu bölgesinde Part Time Satış Danışmanı (Akyaka AVM) arayışımız bulunmaktadır.

25. Depo Sevkiyat Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için Bursa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sevkiyat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.