1. Statiker Mühendis

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MYTH PROJE DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Statiker Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

2. Statiker Mühendis

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Proim Mühendislik Mimarlık İnşaat ve Bilgi Teknol için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Statiker Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış ve Pazarlama Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tri Teknoloji Reklam Insaat Ith Ihr San Tic Ltd S için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Üretim Mühendisi / Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tri Teknoloji Reklam Insaat Ith Ihr San Tic Ltd S için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Mühendisi / Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

baltık insaat için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Mağaza Müdürü (Gaziantep)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü (Gaziantep) arayışımız bulunmaktadır.

7. Mağaza Müdürü (Zeruj Avm)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü (Zeruj Avm) arayışımız bulunmaktadır.

8. Bilgi İşlem Müdürü

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi İşlem Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Ön Muhasebe Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ILERI DEMIR CELIK DIS TIC. LTD.STI. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. İnşaat Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız DESMAN INSAAT MUHENDISLIK SANAYI VE TICARET LTD. STI. için Hatay bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Sosyal Medya Uzmanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Genel Başvuru (Engelli)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı (Bursa)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Bursa) arayışımız bulunmaktadır.

14. Beton Laboratuvar Teknikeri

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREY BETON SANTRALLERI INSAAT SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Beton Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GREY BETON SANTRALLERI INSAAT SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Ofis Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABU YAPI TAAHHÜT INSAAT ANONIM SIRKETI için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Danışmanı (Metromall)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Metromall) arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Danışmanı (Antares Avm)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Antares Avm) arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı (Fatih)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Fatih) arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Danışmanı (Ankamall)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Ankamall) arayışımız bulunmaktadır.

21. Fotoğrafçı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fotoğrafçı arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Müdürü

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Sorumlusu

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAH KONFEKSIYON INSAAT TEKSTIL GIDA MOBILYA SAN VE TIC. AS. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Genel Muhasebe Elemanı

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYAZGULINAN INSAAT SANAYI VE TICARET LTD STI için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Müzik Öğretmeni

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYAZGULINAN INSAAT SANAYI VE TICARET LTD STI için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müzik Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.