1. Donanım Teknikeri

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİTRONA ELEKTRONİK VE YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Donanım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

2. Dönemsel Fit Teknikeri / Kadın Ürün Grubu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dönemsel Fit Teknikeri / Kadın Ürün Grubu arayışımız bulunmaktadır.

3. Laboratuvar Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRAY METAL PLASTİK SAN VE TİC A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Kimya Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMADA DUVAR KAĞITLARI A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kimya Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. İnşaat Teknikeri

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yiğit Akü A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Güvence Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Elektrik Elektronik Teknikeri

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ersistem Elektronik Güvenlik ve Yapı Sistemleri S için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

8. Laboratuvar Teknikeri

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTEKMA GROUP için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

9. Uplink/Headend Merkezi Teknikeri

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uplink/Headend Merkezi Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Sterilizasyon Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL GÖZTEPE SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sterilizasyon Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

11. Gıda Teknikeri

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZGÖRKEY OTOMOTİV TURİZM GIDA SAN TİC A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Temin Ürün (Beyaz Eşya) Test Teknikeri

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temin Ürün (Beyaz Eşya) Test Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Radyoloji Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İzmir Karataş Hastanesi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Radyoloji Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Bina Otomasyon Sistemleri Teknikeri

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özyeğin Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bina Otomasyon Sistemleri Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

15. Gıda Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız NAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKE için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

16. Radyoloji Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Sağlık Merkezi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Radyoloji Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

17. Mekanik Bakım Teknikeri - Çorlu

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri - Çorlu arayışımız bulunmaktadır.

18. Gıda Teknikeri

Catering sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tevfik Emre Gıda Ltd.Şti. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

19. Mekanik Bakım Teknikeri Ankara

Çağrı Merkezi Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri Ankara arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Bakım Teknikeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız KIZILAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. için Erzincan bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

21. Ziraat Mühendisi/Ziraat Teknikeri

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız GROW FİDE ÜRETİM VE TİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ziraat Mühendisi/Ziraat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Gıda Teknikeri (Süt ve Süt Ürünleri Sektörü)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kurumsal Destek ve Danışmanlık için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Teknikeri (Süt ve Süt Ürünleri Sektörü) arayışımız bulunmaktadır.

23. Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARES ISI TRANSFER SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. İhracat Pazarlama Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BES ISI YAPI MALZ. TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.