1. Satış Danışmanı Part Time (Van Mall Avm)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECROU MAĞAZACILIK A.Ş. için Van bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Satış Danışmanı Part Time (Van Mall Avm) arayışımız bulunmaktadır.

2. Support Services Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABB Elektrik Sanayi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Support Services Specialist arayışımız bulunmaktadır.

3. Purchasing Specialist

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Purchasing Specialist arayışımız bulunmaktadır.

4. Shift Production Engineer

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİVOMATİC MADENCİLİKANONİM ŞİRKETİ için Ordu bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Shift Production Engineer arayışımız bulunmaktadır.

5. Application Engineer

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız EagleBurgmann Turkey için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Application Engineer arayışımız bulunmaktadır.

6. Application Software Engineer

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Application Software Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. International Sales Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Estevera Sağlık Hizmetleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak International Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

8. Media and Communication Specialist

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Sağlık Merkezi için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Media and Communication Specialist arayışımız bulunmaktadır.

9. DevOps Engineer

Ev Eşyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak DevOps Engineer arayışımız bulunmaktadır.

10. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Shaya Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

11. Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm arayışımız bulunmaktadır.

12. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

13. Saha Sorumlusu

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM

Madame Coco için Kahramanmaraş bölgesinde Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM arayışımız bulunmaktadır.

15. Grafik Tasarımcı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız TASC MEDYA GRUP ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +30 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

16. Mağaza Müdür Yardımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız UZUN TEKSTİL için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

17. Bayi / Mağaza Satış Sorumlusu

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız POYLİN MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bayi / Mağaza Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Şoför / Sürücü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACARSAN HOLDİNG için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şoför / Sürücü arayışımız bulunmaktadır.

19. İnşaat Mühendisi (Yeni Mezun)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akro Holding A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Yeni Mezun) arayışımız bulunmaktadır.

20. Saha Satış Profesyoneli

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dugun.com için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Profesyoneli arayışımız bulunmaktadır.

21. Dış Ticaret Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yeşil İnşaat Ambalaj Tarım Tekst. San.Tic.A.Ş için İstanbul (Tümü), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Mekanik Tesisat Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN GÜÇ SANTRALLERİ ENERJİ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Bölge Müdürü

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Terra İlaç ve Kimya Sanayi A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Senior Business Analyst

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Waternet Su Hizmetleri A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Business Analyst arayışımız bulunmaktadır.

25. Resepsiyonist

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACARSAN HOLDİNG için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.