1. Mağaza Müdür Yardımcısı - Galataport Avm

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı - Galataport Avm arayışımız bulunmaktadır.

2. Üretim Personeli

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Shaya Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

4. Bagaj Personeli

Pamukkale Grup için İzmir bölgesinde Bagaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı Part Time (Van Mall Avm)

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ECROU MAĞAZACILIK A.Ş. için Van bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Satış Danışmanı Part Time (Van Mall Avm) arayışımız bulunmaktadır.

6. Depo Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

7. Depo Personeli

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. için Ağrı bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

8. Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Müdür Yardımcısı | City's Nişantaşı Avm arayışımız bulunmaktadır.

9. Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pinkberry Ekip Üyesi / Vadi İstanbul Avm arayışımız bulunmaktadır.

10. Teknik Personel

AQUA SU ARITIMI SAN. TİC. VE MÜHENDİSLİK A.Ş için İstanbul Anadolu bölgesinde Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Personel

Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız asem güvenlik için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

12. Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM

Madame Coco için Kahramanmaraş bölgesinde Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM arayışımız bulunmaktadır.

14. Araç Kabul Personeli(Vimsa Otomotiv-Antalya)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Kabul Personeli(Vimsa Otomotiv-Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

15. Müşteri Danışmanı - Ramsey | Emaar Avm

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramsey-Kip için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Danışmanı - Ramsey | Emaar Avm arayışımız bulunmaktadır.

16. Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barçın Spor Malz. Tic. ve San. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike) arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe ve Personel İşleri Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZKA İnşaat A.Ş. için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Personel İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. İstanbul Cevahir AVM Reebok - Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde İstanbul Cevahir AVM Reebok - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı-Bayrampaşa Axis Avm (İstanbul)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız TIFFANY TOMATO MAĞAZACILIK TEKSTİL TİCARET ANONİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı-Bayrampaşa Axis Avm (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Danışmanı Ankara Maidan AVM

Watsons için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı Ankara Maidan AVM arayışımız bulunmaktadır.

21. Ambalaj Personeli

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambalaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

22. Mağaza Satış Danışmanı (Bursa Zaferplaza AVM)

Panço için Bursa bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı (Bursa Zaferplaza AVM) arayışımız bulunmaktadır.

23. Satın Alma Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortana Elektronik Yazılım Taahhüt San. ve Tic. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

24. Waiter/Ess

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fairmont Quasar Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Waiter/Ess arayışımız bulunmaktadır.

25. Gelirler Kontrolörü (Income)

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Renaissance Polat Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gelirler Kontrolörü (Income) arayışımız bulunmaktadır.