1. Ön Büro Yetkilisi

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız DMN NAKLİYAT İNŞ.VE TUR.TİC.LTD.ŞTİ. için Afyon +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Büro Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Mtm Yetkilisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aster Tekstil San ve Dış Tic.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mtm Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Yetkilisi-İstanbul Avrupa

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hidromek-Hidrolik Ve Mekanik Makina İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yetkilisi-İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

4. Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lokman Hekim Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Yatış Çıkış Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Dijital Müşteri Edinim Yetkilisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Türk Ekonomi Bankası A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Müşteri Edinim Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Yetkilisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız WeHire için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Tahsilat Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Tahsilat Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Düzce Şube Pazarlama Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çağdaş Faktoring A.Ş. için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Düzce Şube Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Operasyon Yetkilisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Miran Uluslararası Nakliyat Ve Dış. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Yetkilisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Miran Uluslararası Nakliyat Ve Dış. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Gebze Şubesi- Portföy Yetkilisi

Faktoring sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şirinoğlu Faktoring A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gebze Şubesi- Portföy Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Yetkilisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Miran Uluslararası Nakliyat Ve Dış. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Manisa Şube Pazarlama Yetkilisi

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çağdaş Faktoring A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Manisa Şube Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Yetkilisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız A Plus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Hasta Kayıt Yetkilisi (Gece)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kayıt Yetkilisi (Gece) arayışımız bulunmaktadır.

16. Pazarlama Yetkilisi-0824

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ulusal Faktoring A.Ş. için Hatay +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Yetkilisi-0824 arayışımız bulunmaktadır.

17. Sigorta Acente Yetkilisi

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Acente Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Kahramanmaraş Şubesi- Portföy Yetkilisi

Faktoring sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şirinoğlu Faktoring A.Ş. için Kahramanmaraş bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kahramanmaraş Şubesi- Portföy Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

19. İdari İşler Yerleşke Yetkilisi

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şişecam için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Yerleşke Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Pazarlama Yetkilisi

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elzem Elektrik Ltd. Şti. için Elazığ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Adana Şubesi- Portföy Yetkilisi

Faktoring sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şirinoğlu Faktoring A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Adana Şubesi- Portföy Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARES ISI TRANSFER SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. İhracat Pazarlama Uzmanı

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BALÇIK ISI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BES ISI YAPI MALZ. TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Mühendis

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RETROSER ISI TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühendis arayışımız bulunmaktadır.