1. Elektrik Pano Montaj Teknisyeni

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Regın Controls Otomasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Pano Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Bakım Onarım Teknisyeni

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bilim İlaç San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Elektrik Elektronik Bakım Teknisyeni

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız canlar iç ve dış ticaret ltd şti için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Elektronik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Bakım Şefi

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hat-San Gemi İnşa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. için Yalova bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Şefi arayışımız …

5. Buharlı Sistemler Teknisyeni(Kazancı)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Texim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Buharlı Sistemler Teknisyeni(Kazancı) arayışımız bulunmaktadır.

6. Kalite Kontrol Teknisyeni

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTREYLER için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. Bakım Onarım Yöneticisi / Yönetmeni

ERSAŞ PEN KOMPOZİT PROFİL SANAYİ A.Ş için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

8. Elektrik Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Metropolitan Hotels Ankara için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Bakım Onarım Amiri

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇAKMAK VİNÇ SANAYİ ve TİCARET A.Ş için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Amiri arayışımız bulunmaktadır.

10. Mekanik Bakım Ustası

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Euro Gıda San ve Tic A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Bakım Ustası

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Euro Gıda San ve Tic A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

12. Elektrik Bakım Teknikeri

Boru Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız HMD METAL VE ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

13. Makine Bakım Elemanı

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adoçim Çimento Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Mekanik Teknisyeni-Bof Hotels CEO

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOF HOTELS BOF OTELCİLİK RESİDENCE ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni-Bof Hotels CEO arayışımız bulunmaktadır.

15. Bilgisayar Montaj Teknisyeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKSİD BİLİŞİM TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgisayar Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Kalite Kontrol Teknisyeni

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ferel Elektronik A. Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Kurumsal Proje Teknisyeni

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pronet Güvenlik Hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Proje Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

18. Mekanik Tesisat Teknisyeni

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Detay Gıda için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Bakım Elemanı

Spilos Hotel için Manisa bölgesinde Teknik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Teknisyen

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Burkut Su Tekniği Cihazları San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknisyen arayışımız bulunmaktadır.

21. Teknik Servis Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELSİ GÜÇ SİSTEMLERİ ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Bu İş Fırsatı Tam Sana Göre (Makine Bakım Elemanı)

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çolakoğlu Metalurji A.Ş. için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bu İş Fırsatı Tam Sana Göre (Makine Bakım Elemanı) arayışımız bulunmaktadır.

23. Genel Başvuru (Engelli Çalışma Arkadaşları)

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli Çalışma Arkadaşları) arayışımız bulunmaktadır.

24. Satış Temsilcisi

Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sibel Kırbaş Beauty için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız DTF Mühendislik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.