1. Hava Kargo Operasyon Elemanı

S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hava Kargo Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Kocaeli Derince Migros Kargo Operasyon Merkezi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kocaeli Derince Migros Kargo Operasyon Merkezi arayışımız bulunmaktadır.

3. Part Time Gündüz Hava Operasyon Yetkilisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DHL Worldwide Express Taşımacılık ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time Gündüz Hava Operasyon Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Kargo Takip Sorumlusu/Görükle

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Takip Sorumlusu/Görükle arayışımız bulunmaktadır.

5. Kargo Takip Sorumlusu

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kargola Taşımacılık Anonim Şirketi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kargo Takip Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Yarı Zamanlı Üniversite Stajyeri

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aras Kargo için İstanbul (Tümü) +10 il daha bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Yarı Zamanlı Üniversite Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Operasyon Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Holding için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Oto Mekanik Teknisyeni- İzmir

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çelebi Hava Servisi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Mekanik Teknisyeni- İzmir arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Müdürü

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

10. Dış Ticaret Operasyon Uzmanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bora Çelik Eşya ve Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic. Ltd. Şti. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Perakende Operasyon Yöneticisi

Twigy için İstanbul Avrupa bölgesinde Perakende Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Operasyon Elemanı

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Capital Tasimacilik ve Dis ticaret Ltd Sti için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Lojistik Operasyon Uzmanı/Uzman Yard.

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konfrut AG Tarım için İzmir +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Operasyon Uzmanı/Uzman Yard. arayışımız bulunmaktadır.

14. Şube Müdürü - Bursa / İnegöl

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şube Müdürü - Bursa / İnegöl arayışımız bulunmaktadır.

15. Dış Ticaret Operasyon Elemanı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akınal Ayakkabıcılık San. ve Tic. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Operasyon Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Fuar Alan Operasyon Yöneticisi

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız İK PREMIUM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fuar Alan Operasyon Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Gemi Operasyon Uzman Yardımcısı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MSC Gemi Acenteliği A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gemi Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

18. Ege Bölge Şubeleri - Operasyon Yönetici Yardımcısı

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEB - Türk Ekonomi Bankası için Manisa +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ege Bölge Şubeleri - Operasyon Yönetici Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. Kıdemli Dış Ticaret Operasyon Uzmanı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Mobilya Sanayi Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Dış Ticaret Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUZUR PLASTİK KİMYEVİ MADDELER ITHALAT IHRACAT SA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Part Time - Gece Sort Yetkilisi -Yer Operasyonları

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız DHL Worldwide Express Taşımacılık ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Part Time - Gece Sort Yetkilisi -Yer …

22. Kurye - Beylikdüzü

MNG Kargo için İstanbul Avrupa bölgesinde Kurye - Beylikdüzü arayışımız bulunmaktadır.

23. Sürücü Kurye- Gaziantep

MNG Kargo için Gaziantep bölgesinde Sürücü Kurye- Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

24. Sürücü Kurye (Kütahya)

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolay Gelsin için Kütahya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sürücü Kurye (Kütahya) arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Yönetmeni

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.