1. Müşteri Hizmetleri Elemanı (Teknik Servis)

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Elemanı (Teknik Servis) arayışımız bulunmaktadır.

2. Teknik Servis Elemanı

Hidrolik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tekno Kontrol için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Elemanı

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manpower için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Çay Servis ve Temizlik Personeli

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Personeli arayışımız bulunmaktadır.

5. Hasar Uzmanı - Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENTERPRISE RENT A CAR için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Uzmanı - Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

6. Servis Danışmanı (Attarlar Otomotiv - Konya)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı (Attarlar Otomotiv - Konya) arayışımız bulunmaktadır.

7. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALDE ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

BULUT YEŞİL İNŞAAT A.Ş.-BERAT İNŞAAT NAKLİYAT PETROL SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İŞ ORTAKLIĞI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Servis Danışmanı (Miram Otomotiv-Diyarbakır)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı (Miram Otomotiv-Diyarbakır) arayışımız bulunmaktadır.

10. Servis Komisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Komisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Servis Sorumlusu

Superonline İletişim Hizmetleri için Diyarbakır bölgesinde Teknik Servis Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Servis Müdürü (Kavi Otomotiv - Adana)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Müdürü (Kavi Otomotiv - Adana) arayışımız bulunmaktadır.

13. Dijital Satış ve Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tan Oto Ltd. Şti için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dijital Satış ve Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Teknik Servis Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tekser Makina Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. İkram Servis ve Temizlik Personeli

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız GESA GRUP ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkram Servis ve Temizlik Personeli arayışımız bulunmaktadır.

16. Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız BANOTO A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Teknik Servis Görevlisi

LEVENT HASTANESİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Servis Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİMOTO OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Adıyaman bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Servis Müdürü (Kocaeli)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KOÇASLANLAR OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Müdürü (Kocaeli) arayışımız bulunmaktadır.

20. Mekanik Teknisyen

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avek Otomotiv Servis San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyen arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız CELAL SÖLPÜK PETROL ÜRÜN.OTOM.SAN.TİC.A.Ş. için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kurye-Ümraniye Genel

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Kurye-Ümraniye Genel arayışımız bulunmaktadır.

23. Enspektör

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız SGS Supervise Gözetme Etüd Kontrol Servisleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Enspektör arayışımız bulunmaktadır.

24. Kurye -Beykoz

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Kurye -Beykoz arayışımız bulunmaktadır.

25. Kurye Kadıköy Genel

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. için İstanbul Anadolu bölgesinde Kurye Kadıköy Genel arayışımız bulunmaktadır.