1. Hasar Danışmanı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ROTA Hasar Danışmanlık için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Hasar Uzmanı

Enerji Üretim ve Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akmercan Şirketler Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Hasar Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HONDA TANSOY MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özaydın Otomotiv Servis San. ve Tic A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Sigorta ve Hasar Uzmanı

Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DSZ HUKUK BÜROSU için İstanbul(Avr.), İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta ve Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Hasar Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız RS Otomotiv Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aktif - İriyıl Otomotiv İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. Peugeot Bayii için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Hasar Danışmanı

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Avcılar Hasar Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Avcılar Hasar Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız RS Otomotiv Grubu için İstanbul (Tümü) +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Hasar Danışman Şefi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Okar Otomotiv Paz. ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışman Şefi arayışımız bulunmaktadır.

12. Hasar Danışmanı

Birollar Otomotiv için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Hasar Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Hasar Lojistik Müdür Yardımcısı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMAA SİGORTA A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Lojistik Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hastalya Otomotiv için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Hasar Danışmanı (Lena Otomotiv - Aydın)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı (Lena Otomotiv - Aydın) arayışımız bulunmaktadır.

17. Otokoç Antalya Ford - Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç Antalya Ford - Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Hasar Servis Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kosifler Oto için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Servis Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Servis ve Hasar Danışmanı

Oto Yetkili Satıcıları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAYHAN MİMARLIK OTOMİNŞAAT TEKSTİL GIDA.SANAYİ VE TİC A.Ş. için Erzincan bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis ve Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Hasar Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFE MOTORLU ARAÇLAR TİC. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Kaporta Hasar Onarım Ustası

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız CAN OTOMOTİV A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Hasar Onarım Ustası arayışımız bulunmaktadır.

22. Kaporta Boya (Hasar) Müşteri Danışmanı

Gelecek Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta Boya (Hasar) Müşteri Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Sigorta ve Hasar Yöneticisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız CK ENERJİ YATIRIM A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta ve Hasar Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Otokoç Otomotiv - Hasar Uzmanı Dönemsel

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Otokoç Otomotiv - Hasar Uzmanı Dönemsel arayışımız bulunmaktadır.

25. Otomotiv Hasar Danışmanı Sorumlusu ( Altunizade )

AKTİF ÇAMLICA OTOMOTİV TUR.İNŞ.TAAH.TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul Anadolu bölgesinde Otomotiv Hasar Danışmanı Sorumlusu ( Altunizade ) arayışımız bulunmaktadır.